YouTube-er viser:

Se hva de enkle sminkejusteringene gjør med ansiktet

Vi har testet tipsene - og de funker!

GODE TIPS: YouTube-er Jamie Genevieve deler noen artige sminketips på sin kanal som vi definitivt vil teste ut . Foto: Skjermdump fra YouTube
GODE TIPS: YouTube-er Jamie Genevieve deler noen artige sminketips på sin kanal som vi definitivt vil teste ut . Foto: Skjermdump fra YouTube Vis mer
Publisert

Sminketips er noe vi tar imot med åpne armer. Vi elsker å plukke opp de smarte, små grepene som kan gjøre en stor forskjell! Slike tips finner vi gjerne ofte på Tik Tok, Instagram og YouTube.

Nylig kom vi over en video på YouTube som hadde tittelen «5 easy makeup techniques that will change your face». Slikt blir man jo umiddelbart nysgjerrig av!

Selvfølgelig, vi har jo alle forskjellig ansikt, så det kan godt hende disse teknikkene ikke fungerer på alle, men det gjorde hvert fall en stor forskjell på YouTube-er Jamie Genevieve.

I videoen kan du se hvordan hun på en side av ansiktet påfører sminken slik hun alltid har gjort. Hun understreker at dette er absolutt ikke en feil måte å påføre sminke på, men at det faktisk kan gjøres enda bedre!

På den andre delen av ansiktet har hun fokus på å legge sminke som er med på å gi ansiktet et lite løft. Hun trekker blant annet frem den gode, gamle 3-regelen. Det vil si at du legger solpudder i ansiktet som et 3-tall. Du begynner på pannen, trekker den ned og inn under kinnbeinet, tilbake og ned ved halsen.

Dette er sikkert et triks som fungerer for mange, men i videoen viser Jamie hvordan hun denne gangen velger å legge solpudderet litt høyere enn vanlig. Og det ser skikkelig bra ut!

TIPS: Kanskje du skal prøve å legge både solpudder og blush litt høyere enn vanlig neste gang du sminker deg? Foto: NTB Scanpix
TIPS: Kanskje du skal prøve å legge både solpudder og blush litt høyere enn vanlig neste gang du sminker deg? Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det trikset kunne makeupartist Sandra Sif Halldorsdottir bekrefte at fungerer under et presseevent med Real Techniques. Da sminket hun en modell og la både solpudder og blush høyere enn man er vant til. Dette gjorde hun nettopp for å gi ansiktet et løft!

Jamie Genevieve viser også noen smarte triks når det kommer til bryn, eyeliner, løsvipper og blush. Sjekk ut videoen lenger opp i saken.

- Stor forskjell

Vi fikk en av våre journalister til å teste teknikkene til Genevieve - både når det kom til eyeliner, solpudder og blush.

- Jeg elsker denne videoen og måtte teste teknikkene med en gang! Jeg kan si med hånda på hjertet at disse enkle justeringene gjør underverker, sier journalist i KK, Mina Knudsen.

Videre forteller hun at dette er blitt en fast rutine når hun legger sin hverdagsminke.

- Jeg så en stor forskjell når jeg brukte disse teknikkene, og dette er blitt min nye, faste sminkerutine. Som Genevieve sier i videoen vil du gi ansiktet et løft ved å legge sminken litt høyere, noe det absolutt gjør, avslutter hun.

Journalist, Mina Knudsen, har testet Genevieve sine sminketeknikker. FOTO: Privat
Journalist, Mina Knudsen, har testet Genevieve sine sminketeknikker. FOTO: Privat Vis mer
LØSVIPPER: Løsvipper er kanskje den enkleste å oppgradere sminken fra hverdag til fest - men det er ikke alltid like lett å få dem til å sitte. Disse triksene gjør det litt enklere. Video: Cecilie Krogh Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer