Monique Lund

Se hva Monique ønsker seg til jul!

Monique Lund har vist oss sin ønskeliste som er fylt med inspirerende mote, interiør og hudpleie. Se hva STYLEmag-bloggeren ønsker seg her!

Se hva Monique ønsker seg til jul!
Publisert
Sist oppdatert

Sjekk ut Moniques blogg her!

MONIQUES ØNSKELISTE: Monique ønsker seg alt fra innredning til drømmevesken og hudpleie denne julen. Foto: Produsentene.

Les også: Dette ønsker STYLEmag-blogger Janka seg til jul

Telys-holder fra Tom Dixon

 - Det er lite som er så koselig om vinteren som å tenne stearinlys rundt om i huset og kose seg. Telys-holderene fra Tom Dixon er perfekte og gir så fint lys gjennom mønsteret, sier Monique.

Coffee table-bøker

 - Jeg ønsker meg coffe table-bøker ikke bare for å pynte opp hjemmet og den tomme Muuto-hyllen vår, men også for uendelig inspirasjon og litt "me time". Det er lite som er så deilig som å drømme seg bort i vakre plagg og vakre bilder! 

Veske fra Céline

 - Jeg er en skikkelig sko- og veskejente og denne vesken har jeg siklet på lenge. Grått og beige er en uslåelig kombo!

Les også: Disse 10 veskene ønsker vi oss nå

Hudpleie fra Aesop

 - Er det ikke typisk at man blir tom for alle produkter samtidig? Jeg trenger litt påfyll og hudpleiemerket Aesop er et merke jeg har hatt lyst til å teste ut lenge, sier Monique.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer