Hæler

Se hva som skjer med skohælene

Nettbutikken Brandos byr på knallfargede sko med oppsiktsvekkende hæler denne sesongen.

FARGESTERKT OG ANNERLEDES: Vår-og sommernyhetene hos norges største skobutikk på nett, er alt annet enn kjedelig. Fargerikt, skulpturelt og kraftige hæler, er noen av stikkordene for sesongens sko.Se priser og flere nyheter fra Brandos i bildeviseren under. Foto: Produsenten
FARGESTERKT OG ANNERLEDES: Vår-og sommernyhetene hos norges største skobutikk på nett, er alt annet enn kjedelig. Fargerikt, skulpturelt og kraftige hæler, er noen av stikkordene for sesongens sko.Se priser og flere nyheter fra Brandos i bildeviseren under. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Årets vår-og sommersko har begynt å innta skobutikkene, og Brandos.no (ekstern lenke).
er kanskje en av butikkene med de mest vågale variantene.

SE OGSÅ: Slik blir våren hos MQ

Slik blir trendbildet

KK.no har tidligere skrevet at du i år skal bytte ut de nude-fargede pumpsene dine med et par hvite, og moteredaktør i KK, Silje Pedersen, spår de hvite skoene en lovende fremtid den kommende sesongen.

- Hvite sko og sandaler blir en av de største trendene til våren. Alexander Wang og Givenchy viste hvitt på catwalken, og skoene skal gjerne ha struktur og spesielle detaljer på front og hæl.

Det er flere trender innenfor skomoten denne sesongen. Pasteller, som blir å se på klærne i vår, går også igjen i skoene. Den vågale plasttrenden har også blitt sett på føttene til modellene på catwalken, som i fjor sommer var i form av vesker.

Men fargene kommer

- Pasteller er en av sommerens største trender og dette gjenspeiler seg også i tilbehøret. Sukkertøysfarger som mintfarget, rosa, blått og gult ser vi mye av på vårskoene, forteller Silje, men sier videre at selv om de duse, feminine fargene står sterkt denne våren, blir også sterke farger en hit.

- Knallfarger og mønster er en annen stor trend som også blir tatt opp i både vesker og sko. Vi ser blant annet mye blomstermønster, tribal og sterke sommerfarger for våren.

Og det er knallfarge-bølgen Brandos virkelig har slengt seg på i år. Platåsko med blomster, pumps med fjær og skulpurelle skinnpumps, er bare noen av stikkordene.

Se 15 fargerike vår-og sommernyheter fra Brandos nedenfor


Omtrent hvert år kommer blomsterprint tilbake i motebildet når sommeren nærmer seg. Nytt i år er at blomstermotivene skal være på blazeren, ikke kjolen. Ja, som du ser kan selv skoene være i fargerike blomster, og da ikke kun på tøysko og espadrilles, som vi er vant med, men nå er også i form av platåsko.

Oppsiktsvekkende hæler

Så vel som selve skoen, viser Brandos at det er hælen som skal være fokuset. Heldigvis for mange, kan du både velge pumps med chunky hæl og den klassiske kilehælen, fremfor de syltynne stiletthælene. Også selve hælhøyden er nedjustert noen centimeter.

Platåsko à la 90-tallet har blitt stuereint, men også pumps og sandaler med platå kun under selve fotbladet, som hadde sin storhetstid på 70-tallet.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer