Jeanette Hoff

Se hva stylisten Jeanette Hoff har i vesken

Jeanette Hoff deler hva hun har i vesken sin, i tillegg til sine beste skjønnhetstips!

Se hva stylisten Jeanette Hoff har i vesken
Publisert
Sist oppdatert

Jeanette jobber som stylist, og er avhengig av å ha med maskara, eyeliner og sigarettene i vesken på hektiske arbeidsdager.

Hva har du i vesken i kveld?

 – iPhone med headphones, Kent White-sigaretter, bussbillett fra London, lommebok fra Comme des Garcon og lighter. Min nye maskara fra Chanel er også med. Den bygger, deler og gir volum, og er en ny favoritt. Også klarer jeg meg ikke uten eyelineren fra Sensai. Den er verdens beste! Jeg sliter med munnsår som blusser opp ved vinter, stress og press, og da er munnsårplasteret fra Compeed en "lifesaver". Da er det bare å diskret legge på dette vidunderet av et plaster, og håpe på at ingen ser det eller er frekk nok til å kommentere at de ser det.

Hva må du alltid ha med deg i vesken?

– Sigaretter, jeg er avhengig, men Kent White er super light. Lommebok med kort og kontanter må alltid med, og iPhonen er min bestevenn. Jeg har gjerne med flere varianter leppepomade til vintertørre lepper. Husnøklene er alltid med, i tillegg til maskara og eyeliner for å freshe opp etter en lang dag på jobb.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer