Lily Aldridge

Se hva supermodellen gjør nå

Skal være frontfigur for Nelly.coms nye kleskampanje.

FRONTER NY KOLLEKSJON: Supermodell Lily Aldridge er frontfigur for nettbutikken og merket Nelly.coms nye kleskolleksjon og kampanjen NLY Icons, her i en av kolleksjonens mange sorte kjoler. Foto: Produsenter
FRONTER NY KOLLEKSJON: Supermodell Lily Aldridge er frontfigur for nettbutikken og merket Nelly.coms nye kleskolleksjon og kampanjen NLY Icons, her i en av kolleksjonens mange sorte kjoler. Foto: Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hun er en av englene til Victoria's Secret, og har båret juvel-bh-er til millioner av kroner. Nå skal Lily Aldridge (28) også fronte den nye kleskolleksjonen til nettbutikken Nelly.com og deres kampanje NLY Icons.

Kolleksjonen skal ha hentet inspirasjon fra stilikoner innen film, musikk –og moteverden. Stilen er ung, trendy og uttrykksfull.

Og klærne skal passe for oss som elsker litt glitter og glam.

- Jeg er veldig begeistret for å kunne være det nye ansiktet for NLY Icons og jeg er stolt av å være en Nelly-jente. Jeg elsker kolleksjonen og tror at den passer en ung selvstendig jente med glimt i øyet som alltid er klar for nye eventyr, sier Lily Aldridge i forbindelse med kolleksjonen. 

Se bilder av kolleksjonen i bildeserien under:

I butikk 17. november

NLY Icons-kolleksjonen består av 21 partyplagg. Her finner vi den lille sorte, utskårne detaljer, paljett-topper, glamorøse bukser og iøyenfallende tilbehør, deriblant en turban i sølv og hårsmykker.

Kolleksjonen kommer til salgs på Nelly.com den 17. november, med priser fra 99 kr til 899 kr. Kampanjen pågår i hele desember, og nettsiden skal komme med fortløpende tips og nyheter fra Lily Aldridge.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

KK Pluss

Les interessante saker om relasjoner, sterke mennesker og spennende reportasjer

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer