Macaulay Culkin

Se hvem som dukket opp på catwalken

Hanket inn Hjemme Alene-stjerna til motevisning.

NY MODELL? Hjemme Alene-stjerne Macaulay Culkin (41) dukket opp på Gucci-catwalken. FOTO: NTB
NY MODELL? Hjemme Alene-stjerne Macaulay Culkin (41) dukket opp på Gucci-catwalken. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

De fysiske motevisningene er tilbake for fullt post korona, og tirsdag var turen kommet til Gucci som viste sin nyeste kolleksjon på Hollywood Boulevard.

Visningen har fått massiv oppmerksomhet verden over, blant annet fordi det italienske luksusmotehuset hadde hentet inn Hjemme Alene-stjernen Macaulay Culkin (41) som en av modellene på catwalken.

Og han var i godt selskap der side om side med andre kjendiser slik som Jared Leto.

På første rad var det også topptungt med navn som Lizzo, Diane Keaton, Dakota Johnson, Billie Eilish, Miley Cyrus, Gwyneth Paltrow og Sienna Miller. Også Eurovision-vinner Måneskin hadde tatt turen. De er nemlig, slik mange spådde, blitt modeller for det italienske luksusmotehuset.

Tatler beskriver visningen som «klassisk Hollywood, film noir, Gifford's Circus, et hint av Westworld, en anelse Club Tropicana og en touch av Tenenbaums», og mener modellene på catwalken var en «vakkert kuratert samlingen av 'hvermannsen' – folk i ulike aldere og med ulike hudfarger, former og fasonger».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer