Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer

Oscar

Se hvem som kom i disse skyskraperne

Oscar-sirkuset er igang. Vi holder deg oppdatert gjennom natten.

Publisert
Den 82. Oscar-utdelingen er i full gang på Kodak-teateret i Los Angeles, og stjernene ankommer den røde løperen pyntet og stylet til fingerspissene.

Hva synes du om årets Oscar-kjoler? Se bildene og si din mening på Trendtoppen.

Pudderrosa trend

For første gang sender også NRK showet i sin helhet. Og KK.no holder seg selvsagt våkne for å oppdatere deg på de flotteste og verste kjolene, de kuleste veskene og de høyeste hælene.

Selve prisutdelingen kan du følge på Seher.no.

Denne gangen er det Mariah Carey som ser ut til å stikke av med seiren i klassen for skyskrapersko.

Sangerinnen dukket nemlig opp i et par av Christian Louboutins monsterhæler, som er så høye at de tidligere ville fallt inn under fetisj-kategorien.

Etter avdøde Alexander McQueens enda villere hæler i årets vårkolleksjon ser det imidlertid ut til at Louboutins høyeste varianter har blitt allemannseie, i alle fall i Hollywood.

Careys eksemplarer har åpen tå og selvsagt karakteristisk, rød såle. Fargen representerer en av vårens viktigste trender, nemlig pudderrosa.

Se Mariah Carey og flere stjerner fra den røde løperen her:
Om du fortsatt ikke har fått nok av drømmekjolene på den røde løperen, kan du ta en titt på alle de vi synes var finest i 2009.

Les også: Slik avslører du Oscar-kjolene

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer