Sexy

Se hvem som kom!

Hvem hadde de søteste, mest sexy og stilige antrekkene på «Mote med mening»? Her får du svaret.

«Great Garlic Girl» Dean-Erik Andersen og konferansier Pia Haraldsen. (Foto: Per Ervland)
«Great Garlic Girl» Dean-Erik Andersen og konferansier Pia Haraldsen. (Foto: Per Ervland) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
For tredje gang arrangeres «Mote med Mening» - trendshowet der inntektene går til et godt formål. I år er det Kirkens Bymisjon som får pengene.Se bildene av hvem som kom i hva nederst i artikkelen.
 • - I kveld braker det løs
 • Meningsfullt moteshow
 • Mote og veldedighet

  Men på hvilken måte hører egentlig mote og veldedighet sammen? Umiddelbart høres det gjerne ikke ut som den perfekte kombinasjonen. - Mote og hårtrender skapes av kreative, snille og følelsesrike mennesker som benytter sjansen til å bruke sin kunnskap for gode saker, forklarer Mote med Mening-konferansier Pia Haraldsen til KK.no.Hun hadde på seg en kjole fra Herve Leger under moteshowet. Pia har lagt sin elsk på Leger, kjolene hans har nærmest blitt hennes varemerke i det siste.Les mer om Pia Haraldsens tanker om mote her
 • Se bildene fra moteshowet her: Leken trendvisning

  Kjente fjes

  Fredag kveld var den gamle Posthallen i Oslo full av forventningsfulle folk som ønsket å slå to fluer i en smekk – å både få med seg det siste innen mote og trender óg støtte et veldedig formål. Blant dem var flere kjente ansikter.Se hvem som kom:

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer