John Corbett aka Aidan kommer tilbake til Carrie - på ett eller annet vis. Her er de avbildet sammen på Golden Globe-festen i 2002. Foto: All Over Press
John Corbett aka Aidan kommer tilbake til Carrie - på ett eller annet vis. Her er de avbildet sammen på Golden Globe-festen i 2002. Foto: All Over Press Vis mer

Sarah Jessica Parker

Se hvem som kommer tilbake

Siste nytt fra Sex og Singelliv: Handyhunken Aiden er på plass igjen.


Mekk en cosmopolitan med en gang. Det er duket for nye, udødelige øyeblikk med Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes, Charlotte York og Samantha Jones.

En ny trailer som nettopp er sluppet fra filmselskapet viser at det ikke bare vil bli et gjensyn med de fire kvinnene. For Aiden kommer tilbake!

Funker det nå?

Aiden, i John Corbetts skikkelse, vil definitivt ha en rolle i filmen, selv om filmselskapet vet å ikke røpe for mye. Husker du ham? Den snille handyhunken som var så forelsket i Carrie, men som hun bare ikke klarte å være sammen med, og endte med å forlate.

Var du blant dem som sørget da han forsvant ut av serien, vil den kommende filmen gi deg mer av Aidan. Men om en ny romanse vil gjenoppstå er filmselskapet tause om.

Her kan du friske opp minnene fra seriens seks sesonger.

Dette skjer med Big

Og jammen er ikke Chris North aka Mr. Big også å se. Han har vært Carries av-og-på-kjæreste og evige kjærlighet gjennom store deler av serien, og i den første filmens siste scener fikk de endelig hverandre. Men klarer de å leve med hverandre denne gangen?

Filmen «Sex and the City 2» er beregnet å ha premiere 4. juni 2010.

En eneste stor 80-talls-trip?

Selv om vi ikke vet så mye om hva filmen skal handle om ennå, er det i alle fall helt sikkert at vi skal tilbake til 80-tallet på en eller annen måte.
Også 80-tallstil vil det bli mye av i den kommende filmen.

Her kan du se bilder fra Sex and the City 2:
...og gjensyn med Mr. Big

At Carrie Bradhsaw aka Sarah Jessica Parker vil fortsette å sprade rundt under de høye NYC-trærne i sine nydelige antrekk og gullglitrende pumps fra Christian Louboutin erogså sikkert.

Se bildene: Ellevill temafest i «Sex and the City 2»:


 • Les også: Disse venninnene er verst
 • Les også: Derfor elsker kvinner sko

  Svoren Sex og singelliv-fan?

  Er du blant dem som misunner Charlotte York de vakre draktene, Samantha de kule kjolene, Miranda de søte kåpene og Carrie den fantastiske skosamlingen? Da er du ikke alene.

  Her kan du friske opp minnene fra seriens seks sesonger.

  Aidan og Carrie - vil det funke bedre denne gangen? Foto: All Over Press
  Aidan og Carrie - vil det funke bedre denne gangen? Foto: All Over Press Vis mer
 • Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

  Saker spesielt utvalgt for deg: