Sarah Jessica Parker

Se hvem som kommer tilbake

Siste nytt fra Sex og Singelliv: Handyhunken Aiden er på plass igjen.

John Corbett aka Aidan kommer tilbake til Carrie - på ett eller annet vis. Her er de avbildet sammen på Golden Globe-festen i 2002.  Foto: All Over Press
John Corbett aka Aidan kommer tilbake til Carrie - på ett eller annet vis. Her er de avbildet sammen på Golden Globe-festen i 2002. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Mekk en cosmopolitan med en gang. Det er duket for nye, udødelige øyeblikk med Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes, Charlotte York og Samantha Jones. En ny trailer som nettopp er sluppet fra filmselskapet viser at det ikke bare vil bli et gjensyn med de fire kvinnene. For Aiden kommer tilbake!

Funker det nå?

Aiden, i John Corbetts skikkelse, vil definitivt ha en rolle i filmen, selv om filmselskapet vet å ikke røpe for mye. Husker du ham? Den snille handyhunken som var så forelsket i Carrie, men som hun bare ikke klarte å være sammen med, og endte med å forlate. Var du blant dem som sørget da han forsvant ut av serien, vil den kommende filmen gi deg mer av Aidan. Men om en ny romanse vil gjenoppstå er filmselskapet tause om. Her kan du friske opp minnene fra seriens seks sesonger.

Dette skjer med Big

Og jammen er ikke Chris North aka Mr. Big også å se. Han har vært Carries av-og-på-kjæreste og evige kjærlighet gjennom store deler av serien, og i den første filmens siste scener fikk de endelig hverandre. Men klarer de å leve med hverandre denne gangen? Filmen «Sex and the City 2» er beregnet å ha premiere 4. juni 2010.

En eneste stor 80-talls-trip?

Selv om vi ikke vet så mye om hva filmen skal handle om ennå, er det i alle fall helt sikkert at vi skal tilbake til 80-tallet på en eller annen måte.Også 80-tallstil vil det bli mye av i den kommende filmen.

Her kan du se bilder fra Sex and the City 2:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer