Norsk Design

Se hvem som var på catwalken!

Den norske supermodellen gikk for norsk design torsdag kveld.

SUPERMODELL: Sonja Wanda har gått modell for store motehus som Max Mara, Marc Jacobs og Fendi. Torsdag kveld viste hun vår-/sommerkolleksjonen 2011 til den norske designeren Amar Faiz. Foto: Per Ervland
SUPERMODELL: Sonja Wanda har gått modell for store motehus som Max Mara, Marc Jacobs og Fendi. Torsdag kveld viste hun vår-/sommerkolleksjonen 2011 til den norske designeren Amar Faiz. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


Stem her!

Hva synes du om kolleksjonen til Amar Faiz?Sukkerbiten bak operahuset viste designer Amar Faiz fram sin andre kolleksjon under eget merke, Safraz, torsdag kveld.

Under et intervju i forkant av visningen kunne Faiz røpe at Kathrine Sørland, Elisabeth Carew og Mimi Blix ville være å se på catwalken.

Men ett navn ønsket han bestemt å holde for seg selv. Det eneste kk.no fikk vite var følgende:

- Hun er en modell med internasjonal tyngde, men til tross for at hun har gått for flere store internasjonale motehus, er hun veldig lite brukt i Norge.

LES OGSÅ: - Norske Hanneli (27) er hottest!

Elsker den!
 
26 (34%)
Mye fint, men også en del ikke fullt så fint
 
26 (34%)
Likte den ikke
 
12 (16%)
Tja, ikke helt min stil
 
10 (13%)
Usikker
 
2 (3%)

Norsksudansk supermodell

Faiz’ hemmelige modell husker du kanskje igjen? Navnet er Sonja Wanda - fra Fredrikstad.

Som gjest hos Fredrik Skavlan’s Først og Sist rørte hun alle ved å fortelle om Sudan, det krigsherjede landet hun flyttet fra da hun bare var to år.

Allerede som 15-åring dro hun til London for å bli modell. I 2004 rangerte den britiske avisa The Observer henne som en av motebransjens ti mest talentfulle modeller.

De store motehusene elsker henne også. Hun har bl.a. gått modell for Max Mara, Marc Jacobs og Fendi.

Og torsdag kveld gikk hun for norske Amar Faiz.

Se catwalkbilder av Sonja Wanda på style.com.

Inspirert av Diana Ross

Det er kanskje ikke så rart at designeren hentet hjem en afrikansk skjønnhet til visningen av nettopp denne kolleksjonen. Den er nemlig inspirert av selveste Diana Ross.

- Jeg blir først og fremst inspirert av personligheter – og jeg elsker glamour. Så det er mye paljetter, bling og sterke farger. Kolleksjonen har fått navnet «Diva» – og for meg er det Diana Ross, sa Faiz til kk.no i et intervju i forkant av visningen.

Les hele intervjuet her: - Norske kjendiser er pyser!

Sarfraz, vår-/sommerkolleksjon 2011

Se bilder av kolleksjonen her:

Kjendiser blant publikum

Men det var ikke bare stjerner på catwalken. Også blant publikum var det kjente ansikter å se:

Likte du kolleksjonen?

Kolleksjonen vil ikke være i salg i butikk før vår/sommer 2011. Men dersom du ønsker å få tak i plaggene før den tid – eller ikke har en forhandler der du bor, ta kontakt med designer Amar Faiz på e-post: sarfraz@sarfrazdesign.com.

Farge på plagget kan du avgjøre selv. Du kan velge mellom alle fargene brukt i kolleksjonen: Gul, lilla, blå eller hvit.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer