Trendtoppen

Se hvem topper best kledd-listen

Paris Hilton er best kledd akkurat nå. Ja, du leste riktig...

NY STIL: Paris Hilton (30) vil vise at hun endelig er blitt voksen. Foto: All Over Press
NY STIL: Paris Hilton (30) vil vise at hun endelig er blitt voksen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TRENDTOPPEN:

Trendtoppen er en motetjeneste under merkevaren KK.no. Her legger redaksjonen ut utvalgte bilder av kjendiser og fashionistaer hver dag.

Du kan stemme alle bilder opp eller ned, samt skrive utfyllende informasjon om plaggene på bildet eller utdype hvorfor du liker eller misliker antrekket. Hvis du elsker antrekket stemmer du grønt, hvis du hater det stemmer du rødt.

Stem på og si din mening om antrekkene, og du er med på å bestemme hvem som havner på best kledd-listen – eller i verste fall på verst kledd-listen.

Stem her!

Hva synes du om Paris Hiltons stil?

Blondinen er verdenskjent, men det er nok ikke på grunn av sin motesans. Rikmannsdatter og hotellarving Paris Hilton, mest kjent fra realityserien The Simple Life, har imidlertid gjennomgått litt av et stilskifte i løpet av 2011. I skrivende stund er hun faktisk den best kledde kvinnen. Det mener i alle fall brukerne av KK.no’s motetjeneste Trendtoppen.SE OGSÅ: Her får Mette-Marit det til

9 av 10 elsker det

Allerede i februar så vi antydninger til at frøken Hilton kunne ha byttet ut spraytanen og bling-blingen med en stylist. Og noen få måneder senere troner hun altså øverst på Trendtoppen.Hiltons figursydde, kremhvite kjole med puffermer og knelangt skjørt, som hun hadde på seg på Cable Show i Chicago for å promotere sin nye realityserie, fikk hele 90 prosent til å klikke på elsker det-knappen. - Klassisk elegant går aldri av moten. Passer flott til hennes slanke figur, kommenterer «Linda».- Kjolen var fin til hennes solbrune hud, legger «Strawberryy» til.- Helt nydelig, mener rett og slett «Preppy».Se alle antrekkene til Paris på Trendtoppen ved å klikke her.Se flere bilder her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.