Vis mer

New York Fashion Week

Se hvilken trend du trygt kan beholde i klesskapet

Luer spankulerte både nedover catwalken og på gaten under New York Fashion Week. Tommy Hilfiger var en av designerne som tok luetrenden på alvor.

Publisert

Hodeplagg varierer fra sesong til sesong. Enten er det hatter, capser eller luer som er i trendbildet. Forrige sesong, denne sesongen og neste er det spesielt én trend som markerer seg kraftig.

Se luene alle vil ha her.

Vis mer

TOMMYGIRL: På Tommy Hilfigers visning under MBFW i NY, markerte luen seg på catwalken. Foto: All Over

- Luen har vært vinterens it-tilbehør, og det vil den fortsette å være helt frem til 2014 skal vi tro modellene catwalken. Hodeplagget markerte seg under New York Fashion Week, både på catwalken hos Tommy Hilfiger, og også blant gatens fashionistaer, sier sjefredaktør Celine I. Aagaard som selv var tilstede under visningen søndag.

Luer på gatas catwalk

Også utenfor catwalken har dette vært en en utpreget trend. Cara Delevingne viste seg i lue på motefest på The Darby under NY-fashion week og den svenske toppbloggeren Elin Kling har trykket det norske merket med enorm lue-suksess, Fall Winter Spring Summer til sitt bryst.

Vis mer

LUEFIN: Modellen Cara Delevinge blir ofte sett med luer - både på arrangementer og privat. Foto: All Over

Les mer om Cara Delevinge her.

I følge dagens Næringsliv har FWSS solgt hele 35 000 luer til moteriktige nordmenn, og det er fortsatt ventelister på disse.

- Den nyeste trendfargen er oransj, og denne fargen holder seg varm i løpet av våren, sier STYLEmags sjefredaktør Celine I. Aagaard som i New York viste seg med en knallfarget FWSS.

Vis mer

GJENNOMFØRT: STYLEmags sjefredaktør, Celine I. Aagaard under New Yorks moteuke i ført siste trendfarge og lue fra norske FWSS. Foto: privat

-  I høst er det mer basicfarger som gjelder. Jordfarger, mørkeblåttt og svart. Under Tommy Hilfiger var luene svarte og hvite, og gav Hilfigers ellers mer preppy look, litt edge, sier Celine. Se også STYLEmags favorittluer her.

Vis mer

HØSTEN 2013: Tommy Hilfiger satte standaren for hvilket hodeplagg som forsetter i trendbildet. Foto: All Over

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer