BLI NY: Slik så Lena ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Lena ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Bli ny:

Se hvor stor forskjell en mørk bunnfarge gjorde for håret til Lena

Lena har fått en ny hverdag, og ønsker seg en stil som gjenspeiler nettopp det.

Publisert

Lena Lindeman

Alder: 45 år
Høyde: 166 cm
Størrelse: 38
Hjemsted: Rælingen
Sivilstatus: Gift, tre barn og to bonusbarn
Yrke: Helsecoach

- Jeg er mamma, kone, student, coach, en god venn, omtenksom, energisk, glad i toppturer og turer med hunden vår Pil. Ellers trener jeg styrke, uttøyning og spinning, i tillegg til å praktisere mindfulness for å minske stress. Ønsker meg råd om alt innen sminke og mote, og tips til hvordan jeg kan komme ut av den litt kjedelige, trygge stilen jeg har. Vil ha en mer spennende og trendy stil, føler jeg henger litt igjen i 90-tallet når det kommer til klær. Ønsker hjelp til å finne min egen stil, slik at den matcher personligheten min. Basisplagg som kan brukes på mange måter, hadde vært topp.

- Tidligere jobbet jeg på legevakten, og uniform ble en del av den daglige kleskoden. Som selvstendig næringsdrivende ønsker jeg meg nå en helt ny stil. Jeg går som regel i dongeribukse og en enkel genser eller T-skjorte til hverdags, og treningstøy hjemme. Stilene til Jenny Skavlan og Camilla Pihl liker jeg godt. Jenny er trendy, bruker flotte fargekombinasjoner og er god på gjenbruk, og Camilla har kule, hjemmestrikkede gensere og lekre kjoler. Håret mitt farger jeg selv med hjemmefarge. Naturlig er jeg en blanding av blond og grå, men vil gjerne klippe meg og få en ny farge nå. Noe av det fineste noen har sagt til meg, må være en komplement fra mannen min om at jeg har fått ham til å ønske å vokse og utvikle seg som menneske.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer
Kåpe (kr 5000, Fwss), bluse (kr 1700, Iben), bukse (kr 2100, Sand), øredobber (kr 1000, Lily & Rose), veske (kr 4000, Cala & jade) og sandaler "(kr 1400, Sam Edelman). Tips! Skap en lang siluett ved å bruke samme farge på både kåpe og bukse, FOTO: Astrid Waller
Kåpe (kr 5000, Fwss), bluse (kr 1700, Iben), bukse (kr 2100, Sand), øredobber (kr 1000, Lily & Rose), veske (kr 4000, Cala & jade) og sandaler "(kr 1400, Sam Edelman). Tips! Skap en lang siluett ved å bruke samme farge på både kåpe og bukse, FOTO: Astrid Waller Vis mer

Stiltips

Cornelia Brunasso, stylist

Lena ønsket seg noe annet enn jeans og genser.

Kjole (kr 1800, Sunco), belte (kr 1700) og veske (kr 5000, begge fra Iro). Tips! Den bohemske sommerkjolen er en evig favoritt! Røff den opp med et skinnbelte. FOTO: Astrid Waller
Kjole (kr 1800, Sunco), belte (kr 1700) og veske (kr 5000, begge fra Iro). Tips! Den bohemske sommerkjolen er en evig favoritt! Røff den opp med et skinnbelte. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

Aicha Amilie Hissaoui

Håret til Lena er tykt og fint, og krever bare en litt ny nyanse for å skinne.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

Rikke Holtlien

Lena har flott hud og en nydelig øyefarge.

Slik gjør du sminken

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

1. Legg en lys baseskygge over hele lokket. Bruk en stor og myk kost til å duse ut overgangene med, slik får du et naturlig resultat.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. Påfør en mørkere skygge i ytterkant av øyelokket med en skrå og hard pensel. Legg skyggen helt ned langs vippene, og dus opp mot globalen i en C-form.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Bruk et kontureringspudder under haken for å markere ansiktsformen. Velg en kald tone som heller mot det gråbrune framfor det gylne, og få en mer troverdig skygge.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer