Indiska

Se Indiskas nye kolleksjon

Klær, smykker og interiør er designet av tidligere modell Jade Jagger. Her får du en smugtitt.

Vi har tatt en kikk på hva Jade Jagger har laget for Indiska.  Foto: Per Ervland
Vi har tatt en kikk på hva Jade Jagger har laget for Indiska. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatertSupre maxi-kjoler er lekkert til brune armer og enkle sandaler. Og flagrende hippie-chick-tunikaer er trendy fortsatt.

Begge finner du i Indiskas rykende ferske kolleksjon.

Friske farger fra Jade Jagger

Indiska byr på både interiør, smykker, tilbehør, tekstiler og klær. Denne gangen har kjeden fått designer Jade Jagger med på laget.

Jade Jagger har designet smykker siden 2006, men er kanskje mest kjent som it-jente, sosietetspike og modell.

Goa, hippie og hengekøye

Nå har hun laget en fargeglad og bohemsk kolleksjon for Indiska. Blant de nye varene er det broderte vesker, en vevd hengekøye, florlette kjoler og yndige perlesmykker.

- Bohemsk og aktuell

Johanna Sörstrand er PR- og kommunikasjonsansvarlig i Indiska. Hun var i Oslo da Jade Jaggers Indiska-kolleksjon ble sluppet onsdag.

- Kolleksjonen Jade Jagger har laget er bohemsk, moderne og aktuell. Den symboliserer derfor Indiska sin stil. Inspirasjonen er hentet fra hennes reiser til Ibiza og Goa. Stilen er romantisk, flørtende og en anelse viktoriansk. Og hun har latt seg inspirere av farger og snitt som hun virkelig elsker, og tatt det med inn i kolleksjonen, sier Johanna Sörstrand til kk.no.

Se «Jade Jagger for Indiska» her:


Romantisk

- Hun er utrolig målbevisst på hva hun vil, og gjennom kolleksjonen viser hun virkelig hvem hun er. Vi er fornøyde med at Jades kolleksjon har både interiør og klær. Her er både hengekøyer, lykter og porselen. Og flere romantiske og vakre klær, sier Johanna Sörstrand.

Les også: 187 uimotståelige vårfavoritter - Skoene, skjørtene, vårjakkene og solbrillene. Her er trendene vi vil kaste oss over.

Rockedatter

Jade Jagger er, som navnet antyder, datter av Rolling Stones-vokalist Mick Jagger. Modell og jet-setter Bianca Jagger er hennes mor, og Jade tilbragte mye tid som barn i Andy Warhols kreative kunstkaosfabrikk «The Factory».

Søstre i motebransjen

Også søstrene hennes har utmerket seg i fashionverdenen. Halvsøsteren Georgia Jagger ble nylig kåret til årets modell. Også halvsøsteren Elizabeth Jagger har blitt lagt merket til for sine modellskills og kule stil.

- Jade Jagger symboliserer vår stil, sier Indiskas Johanna Sörstrand.  Foto: Per Ervland
- Jade Jagger symboliserer vår stil, sier Indiskas Johanna Sörstrand. Foto: Per Ervland Vis mer
Designer Jade Jagger selv, lett henslengt i en egendedesignet hengekøye.
Designer Jade Jagger selv, lett henslengt i en egendedesignet hengekøye. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer