Vis mer

Matthew Williamson For Lindex

Se Kathrines favoritter fra Matthew Williamson for Lindex

Matthew Willliamson gjestedesigner høstkolleksjon for Lindex, og Kathrine Sørland viste i dag sine favoritter fra kolleksjonen!

Publisert

Motepressen fikk for første gang se kolleksjonen gjestedesigneren Matthew Willliamson har gjort for Lindex, på Palmen på Grand Hotell i dag.

Kathrine Sørland, som også blir aktuell i årets sesong av TV-programmet "Skal vi danse", var over seg av begeistring for kolleksjonen.

Vis mer

 - Min favoritt er den lange kjolen og de to kåpene. Jeg elsker at den ene kåpen har trekvart arm!

KÅPE: Kathrine Sørland forelsket seg helt i kåpene med trekvart arm fra Matthew Williamsons kolleksjon for Lindex. Foto: Celine I. Aagaard, Lindex.

Vis mer

FAVORITT: Den fotside kjolen i ekte Williamson-stil var også en av Sørlands favoritter. Foto: Celine I. Aagaard, Lindex.

Lindex' designssjef Nina Starck var også tilstede under dagens pressevisning av kolleksjonen. 

- Vi er veldig spente og stolte over dette samarbeidet med Matthew Williamson som er en prisvinnende og internasjonalt anerkjent designer med en svært karakteristisk og energisk sans for glamour.

Lindex er en av hovedsponsorene for Kreftforeningens brystkreftkampanje i Norge og tilsvarende organisasjoner i 16 andre land. Også Matthew Williamsons kolleksjon for Lindex vil støtte denne saken ved at 10 prosent av salgsinntektene fra kolleksjonen doneres til kampen mot brystkreft.

Les også: Matthew Williamson designer høstkolleksjon for Lindex

Vis mer

SIGNATURDESIGN: Matthew Williamsons karakteristiske design med kaleidoskopiske farger og mønstre blir godt representert kolleksjonen for Lindex. Foto: All Over.

- Som designer har det alltid vært viktig for meg at mitt arbeid får kvinner til å føle seg vakre og selvsikre. Jeg elsker kvinner og har alltid blitt inspirert av dem, så jeg er henrykt over at kolleksjonen kan støtte en så verdig sak, forteller Matthew Williamson

Kolleksjonen består også av en liten barnekolleksjon, så fashionistaer med barn kan til høsten matche datteren med lik kjole og kåpe.

Les også: Isabel Marant gir budsjettvennlig mote i samarbeid med H&M

 

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer