Line Langmo

Se Line Langmos elegante og rocka hjem!

Line Langmo er en av bloggerne bak LilisFashion. Hun åpnet dørene for STYLEmag og inviterte oss inn i sitt hjem og klesskap på Snarøya.

Se Line Langmos elegante og rocka hjem!
Publisert
Sist oppdatert

 - Jeg og forloveden min kan være litt uenige om dekoren. Han rydder bort hodeskaller, og jeg rydder dem fram igjen, forteller Line.

Hennes hjem er en stilren blanding av det feminine, maskuline og uventete!

Hvor viktig er interiør for deg?

Jeg er en estetiker og er opptatt av fine ting. Interiør sier mye om hvem man er som person, i og med at det viser det miljøet du lever i. For meg er det utrolig viktig å ha harmoni og balanse, og ikke minst riktig atmosfære rundt seg. 

Se Line Langmos elegante og rocka hjem!

DETALJER: I Inngangspartiet står både inspirasjonsbøker og sko til utstilling. Og sofakroken er pyntet med hodeskaller, som er et gjennomgående tema i huset. Andre kuriositeter som kråker i glasskupler og Buddha-statuer er med på å pynte opp stuen. Foto: Ole Martin Halvorsen.

Hvilket rom trives du best i?

Jeg elsker å lage mat, og trives utrolig godt på kjøkkenet. Det er husets hjerte, og her sitter jeg også mye når jeg har hjemmekontor.

Se Line Langmos elegante og rocka hjem!

GODT UTVALG: I Lines garderobe finner man blant annet en skosamlig som overgår de fleste. Isabel Marant er en gjenganger. Hun har også en imponerende veskesamling med vesker fra alle av favoritt-designerne. Foto: Ole Martin Halvorsen.

Hva har du mest av i din garderobe?

Sko og vesker, uten tvil! Det er noe av det viktigste i et antrekk, og kan utgjøre hele forskjellen. Jeg er også glad i gode basics, jeans og svarte skinntights. Dette bruker jeg både til hverdags og fest.

Hva ser vi deg aldri i?

Sko fra Jeffrey Campbell i modellen lita. Rett og slett synes jeg at de er det styggeste skoene som er laget, og jeg har enda ikke sett en person som kler dem.

Se Line Langmos elegante og rocka hjem!

HODESKALLER: En eklektisk miks av hodeskaller, kunstverk og paljett-pyntede religiøse statuetter pryder Lines stue. Foto: Ole Martin Halvorsen.

 

Besøk Lines blogg Lilisfashion her!

Les også:

Her er STYLEmag-bloggerne

30 spørsmål til Line Kirkhus

30 spørsmål til Cath in The City

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer