Line Langmo

Se Line Langmos elegante og rocka hjem!

Line Langmo er en av bloggerne bak LilisFashion. Hun åpnet dørene for STYLEmag og inviterte oss inn i sitt hjem og klesskap på Snarøya.

Se Line Langmos elegante og rocka hjem!
Publisert
Sist oppdatert

 - Jeg og forloveden min kan være litt uenige om dekoren. Han rydder bort hodeskaller, og jeg rydder dem fram igjen, forteller Line.

Hennes hjem er en stilren blanding av det feminine, maskuline og uventete!

Hvor viktig er interiør for deg?

Jeg er en estetiker og er opptatt av fine ting. Interiør sier mye om hvem man er som person, i og med at det viser det miljøet du lever i. For meg er det utrolig viktig å ha harmoni og balanse, og ikke minst riktig atmosfære rundt seg. 

DETALJER: I Inngangspartiet står både inspirasjonsbøker og sko til utstilling. Og sofakroken er pyntet med hodeskaller, som er et gjennomgående tema i huset. Andre kuriositeter som kråker i glasskupler og Buddha-statuer er med på å pynte opp stuen. Foto: Ole Martin Halvorsen.

Hvilket rom trives du best i?

Jeg elsker å lage mat, og trives utrolig godt på kjøkkenet. Det er husets hjerte, og her sitter jeg også mye når jeg har hjemmekontor.

GODT UTVALG: I Lines garderobe finner man blant annet en skosamlig som overgår de fleste. Isabel Marant er en gjenganger. Hun har også en imponerende veskesamling med vesker fra alle av favoritt-designerne. Foto: Ole Martin Halvorsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer