Disney:

Se motehusets designsamarbeid med Disney

Kjendisene strømmet til for å være med på motefest i Disneyland.

NYTT DESIGNSAMARBEID: Opening Ceremony har laget en egen Disney-kolleksjon! FOTO: NTB Scanpix
NYTT DESIGNSAMARBEID: Opening Ceremony har laget en egen Disney-kolleksjon! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Da Opening Ceremony skulle vise frem sitt designsamarbeid med selveste Disney, valgte de like så godt å stenge hele fornøyelsesparken i Anaheim, California, for besøkende, og heller invitere motebransjen til fest.

«The Happiest Place On Earth» ble gjort om til «The Happiest Show On Earth» hvor gjestene kunne kose seg med motevisning og karuseller.

- Å ha en visning inne i Disneyland er noe vi alltid har snakket og drømt om. Vi har alltid sagt at det å ha en visning er er det ultimate målet, sier Humberto Leon, deleier av Opening Ceremony, til Fashionista.

MOTEFEST: Mikke Mus og Minnie Mus danser seg ned catwalken. Foto: Scanpix
MOTEFEST: Mikke Mus og Minnie Mus danser seg ned catwalken. Foto: Scanpix Vis mer
UTSTILT PÅ STEEN & STRØM: Her har den norske designeren Eva Emanuelsen tolket Disney-prinsessen Elsa. Foto: KK
UTSTILT PÅ STEEN & STRØM: Her har den norske designeren Eva Emanuelsen tolket Disney-prinsessen Elsa. Foto: KK Vis mer

Men designerne bak Opening Ceremony, Humberto Leon og Carol Kim, er ikke det første som har samarbeidet med Disney. En stund krydde det av Disney i motebildet. Kenzo lagde en egen kolleksjon basert på Jungelboken, Gucci brukte Donald Duck i designet sitt, og varehuset Steen & Strøm samlet sammen norske designere som fikk tolke hver sin Disney-prinsesse.

- Designere og kunstnere rundt om i verden tiltrekkes av ikoniske Disney-karakterer fordi det appellerer til popkulturen, har Heather Laing-Obstbaum, Vice President of Product Development for Soft Lines i Disney, tidligere uttalt til Fashionista.

LES OGSÅ: Naboen Linda solgte lys til som barn skulle vise seg å forandre hele livet hennes

Stjernespekket oppmøte

Flere av verdens største kjendiser hadde tatt turen til Disneyland i California for en kveld med moro og motevisning.

Blant dem var «Orange is the New Black»-skuespiller Laverne Cox (45), Grammy-vinneren Chance the Rapper (24), artistduoen Chloe x Halle og «Bridesmaids»-skuespiller Maya Rudolph (45).

LES OGSÅ: T-skjortene som støtter kvinnedagen

Kjendisgjestene var vitne til en helt spesiell visning denne kvelden. Parken i California er delt inn i ulike seksjoner, og sesongens Opening Ceremony-visning hadde blitt lagt til Toontown - hjemmet til Mikke Mus. Visningen startet med merkets kolleksjon for våren 2018.

Modellene kom ut av et av husene i Toontown og spaserte deretter blant et hav av mennesker. Kolleksjonen som først ble vist var ikke inspirert av Disney, men plutselig kom et marsjerende orkester ut huset til Mikke Mus.

Like etter kommer også selveste Minnie Mus og Mikke Mus ut og danser seg nedover catwalken til full jubel blant publikum. Deretter kom også det ene Mikke Mus-plagget etter det andre.

- Vi kjenner så godt til alle Mickey-produktene som er der ute, så vi ønsket å lage noe som var annerledes. Vi håper at folk om 20 år vil finne et av disse plaggene og si «å, det der er fra samarbeidet mellom Opening Ceremony og Mikke Mus», forteller designer Leon til Fashionista.

LES OGSÅ: Norsk modelldebut under moteuken i Paris! Se alle høydepunktene her

Vis mer Vis mer

Opening Ceremony x Disney Foto: Scanpix

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer