Sko

Se nyhetene fra Eurosko

Inspirert av 70-tallet, navajomønstre og sterke farger.

Se nyhetene fra Eurosko
Publisert
Sist oppdatert
Hver vinter virker det som om vi aldri skal få vifte med tærne i fargerike, luftige sommersko igjen. Heldigvis kommer sommeren likevel, og sommerskoene med den. Med så mange lekre vår- og sommersko, er det jammen godt vi frarådes å bruke de samme skoene hver dag. LES OGSÅ: Fem sommerhete ballerinatrender

Vårens trender

Denne sesongen er loaferen kåret til den «nye ballerinaskoen», og 90-tallssandalen gjør comeback. På fargefronten, blir det mye hvitt og alle mulige farger – fra duse puddernyanser og sarte pasteller til selvlysende neonfarger med oppmerksomhetsgaranti. I tillegg ser vi at den metalliske trenden fra i høst fortsetter, og aller helst skal sko og veske matche igjen. I vår ser vi også at flatforms er tilbake for fullt. Andre hete skotyper er basketsneakers med innebygd kilehæl og flatforms á la Spice Girls.

Sterke farger eller lyst skinn

Skokjeden Eurosko har satset ekstra sterkt på noen av trendene i år. – Det blir en spennende vår og sommer sesong med mange sterke farger, men også mye lyse og lekre skinnmaterialer, forklarer Mariann Arstal i Eurosko Norge. 70-tallsinspirasjonen er fortsatt tydelig i motebildet, og kjeden har flust av varianter med kraftige hæler og høye platåsandaler. – Denne trenden kombineres med navajoinspirasjon og en avslappet festivalstil med tradisjonelle mønstre og fargerike detaljer, sier Mariann Arstal. I tillegg blir espadriller viktige hos Eurosko. Og ikke bare de klassiske kilehælespadrillene. Nei, her finner du også flate varianter og korte snøreboots.

FÅ KJØPETIPSENE HER:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer