KATE HAR ET TRIKS I ERMET: Skuldrene og øvre del av armene hennes er alltid tildekket. Regn med at butikkene vil bugne av kjoler og topper med ermer fremover. Foto: All Over
KATE HAR ET TRIKS I ERMET: Skuldrene og øvre del av armene hennes er alltid tildekket. Regn med at butikkene vil bugne av kjoler og topper med ermer fremover. Foto: All Over Vis mer

Trendsetter

Se opp for erme-trenden

Kates triks med å alltid velge kjoler og topper med ermer har flere fordeler.

Publisert
Hun roses av alle fra kvinnen i gata til motemagasinene til superstylist Rachel Zoe for sin stilsikkerhet og eleganse.

Catherine, hertuginne av Cambridge, som hun heter nå, har allerede blitt et stilikon, og designere og kjedebutikker priser seg lykkelig hver gang hun velger et av deres plagg.

Kommer med utsolgtgaranti

Et plagg som bæres av Kate Middleton kommer snart med utsolgt-garanti, skal vi tro alle rapportene fra engelske aviser.

Da hun giftet seg med prins William, valgte hun en Grace Kelly-lignende kjole designet av Sarah Burton fra motehuset Alexander McQueen.

Også da hun og ektemannen turnerte Canada og USA nylig, spilte Sarah Burton en rolle. Kate sjarmerte Hollywood-stjernene i senk iført en av sine Burton-kreasjoner.

Hverdagsinspirasjon

Det er ikke bare når hun ikke gifter seg eller menger seg med Hollywood-kjendisene at Kates stil imponerer. Også hverdagsantrekkene hennes får mye oppmerksomhet.

Hun elsker sine skinnyjeans, og er stor fan av både kilehæler og seilersko.

LES OGSÅ: Forlovelsesringen kan bli en ny trend

Men når vi tenker på Kates garderobe, er det først og fremst kjolene hennes som inspirerer.

Gjør som med brudekjolen

Har du lagt merke til at kjolene hennes alltid har ermer? De er ikke alltid lange, slik de var på bryllupsdagen, men skuldrene og øvre del av armene hennes er alltid tildekket.

Og selv om de færreste av oss noen gang må forholde oss til kongelig kutyme, kan vi ha noe å lære av den relativt nybakte hertuginnen.

Se noen av Kates nyeste antrekk her:
Kan endre brudemoten

Flere motemagasiner og -nettsteder, blant annet SheFinds.com (ekstern lenke), spår at brudekjolen kommer til å skape trender også for de som ikke har funnet sin prins.

Blondekledde armer kan fort bli det nye store. Og trikset med ermer på kjolene og toppene er genialt hvis du ikke har klart å trene deg til Madonna-armer riktig ennå.

Slik gjør du det selv

Husk at ermene ikke bør stoppe på armenes tykkeste punkt – det vil bare få dem til å se større ut - med mindre det er akkurat det du ønsker. Sørg uansett for at ermene er store nok, så slipper du både ubehagelig stramme plagg og eventuelt tytende armer.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer