Belteveske:

Se på denne nye vesketrenden!

Belte + veske = hot, hot, hot.

TRENDALARM: Har du lagt merke til denne veskevarianten i motebildet den siste tiden? Foto: Scanpix
TRENDALARM: Har du lagt merke til denne veskevarianten i motebildet den siste tiden? Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du noen gang tenkt på å at beltet ditt kan både fungere som en veske og et belte? Mange tenker nok umiddelbart på rumpetasken.

Rumpetasken har vært svært så populær i flere tiår (med noen pauser innimellom slaga), men det har vel aldri vært meningen at den skulle holde buksa di oppe samtidig som du oppbevarte nøkler og leppestift?

Når det kom tilbake for noen år siden var dette heller ikke meningen. Den mest sentrale stylingtrenden vi har sett, er å bruke rumpetaske på tvers over overkroppen. Ganske langt unna rumpa, altså.

POPULÆRT: Å bruke rumpetasken på denne måten er kanskje den mest populære. Foto: Scanpix
POPULÆRT: Å bruke rumpetasken på denne måten er kanskje den mest populære. Foto: Scanpix Vis mer

Rumpetasken er uten tvil at iøynefallende tilbehør og det er helt tydelig at moteprofilene ønsker å utforske vesketrendene enda mer.

Den siste tiden har vi sett at mange streetstyle-stjerner har forelsket seg i bittesmå vesker, men det tok ikke lang tid før det hele ble tatt ett hakk videre. Nå har nemlig motehus og kjedebutikker satt disse små veskene på belter!

BELTEVESKEN: Denne varianten til norske Andrea Rognstad er fra Chanel. Foto: Scanpix
BELTEVESKEN: Denne varianten til norske Andrea Rognstad er fra Chanel. Foto: Scanpix Vis mer

Nei, du kan nok ikke oppbevare så veldig mye i disse belteveskene, men at det tilfører antrekket det lille ekstra - det er det ingen tvil om.

- De minste variantene er kanskje ikke de mest praktiske, men finner du en størrelse som er akkurat passe (altså, som ikke dekker hele overkroppen din), så kan beltevesken være både praktisk og et kult stylingelement. Tenk så deilig å bare ha veska hengende rundt midjen!, sier Ingeborg Heldal, ansvarlig redaktør i KK, om trenden.

LES OGSÅ: Gå for rosa denne måneden! Her er 27 superfine plagg i den lekre fargen

SÅ SØT: Se på den lille vesken som er festet til skjørtet! Foto: Scanpix
SÅ SØT: Se på den lille vesken som er festet til skjørtet! Foto: Scanpix Vis mer
MANGE PÅ EN GANG: Se hvordan moteprofil Veronika Heilbrunner har mange vesker på ett belte. Foto: Scanpix
MANGE PÅ EN GANG: Se hvordan moteprofil Veronika Heilbrunner har mange vesker på ett belte. Foto: Scanpix Vis mer

Disse belteveskene kan fint brukes til bukser, kjoler og skjørt. Det vi ser har vært mest populært blant moteprofilene, er å bruke beltevesken til å definere midjen.

Beltevesken kan enkelt bryte opp et antrekk - for eksempel om du bruker en stor strikkegenser med et skjørt. Bruker du plagg som er litt oversized, som en strikkegenser, kan beltevesken også være med på å definere midjen og skape fasong.

Kjedebutikker som Zara, Mango og nettbutikken Zalando har alle kastet seg på beltevesketrenden og produsert mange forskjellige varianter. Under kan du også se hvordan modellene har blitt stylet med trendvesken på mange forskjellige måter. Kanskje du finner litt inspirasjon til ditt neste antrekk?

LES OGSÅ: 15 av oktobers beste motekjøp - på budsjett!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer