Bli Ny

Se så fin Henriette (35) ble!

Bli ny-dagen fikk tobarnsmoren ut av jeansene og joggeskoene.

NY STIL: Henriette fikk en helt ny frisyre og masse tips til hvordan hun kan gjøre sin klassiske stil både pyntet og hverdagslig. Foto: Astrid Waller
NY STIL: Henriette fikk en helt ny frisyre og masse tips til hvordan hun kan gjøre sin klassiske stil både pyntet og hverdagslig. Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Henriette Skogly Bystrøm (35) liker en enkel stil uten for mye krimskrams, og ønsket hjelp til å finne klær som lett kan «dresses opp og ned» ved bruk av tilbehør. 

- Stilen min er enkel og tidløs, men den kan bli litt kjedelig, forteller hun. 

Med to barn på 5 og 7 år og en åttetimers jobbhverdag, faller Henriette ofte i den vanlige «fella» ved å velge jeans, en enkel t-skjorte og joggesko.

Derfor tok hun kontakt med KK og vi nølte ikke med å gi henne en Bli ny-dag!

LES OGSÅ: Sjekk hvor kul Siv (35) ble!

Flerbruksklær

- Jeg synes det er vanskelig å finne riktige smykker, vesker og sko. Jeg ønsker meg en klassisk og elegant stil som funker til hverdags og fest, sier Henriette og legger til at hun gjerne kan klippe seg, men at hun helst vil ha muligheten til å sette håret opp i en strikk. 

Stylist Afaf Ali legger vekt på at Henriette har en atletisk kropp som kler en feminin stil med litt sporty preg. 

- En romantisk bluse kan hun bruke både på jobb og på fritiden. Den kan rockes opp med en skinnjakke eller gjøres mer pyntet med en blazer, forteller Afaf. 

- Vi ga henne en noe kortere klipp i nakken og fjernet en god del mengde av håret. En lang lugg myker opp ansiktet, sier frisør Sandra Jensen Kåsereff, og legger til at de også jevnet ut hårfargen med en dypere, kaldere tone. 

- Nå kan hun framheve sin naturlige krøll, eller gå for en tøffere stil hvor hun retter ut håret og deretter samler spissene og rufser til med en voks.

LES OGSÅ: Nina (32) gikk fra blondine til brunette - se så flott hun ble!

LANG LUGG: Frisøren ga Henriette en lang lugg for å myke opp ansiktet hennes. Foto: Astrid Waller
LANG LUGG: Frisøren ga Henriette en lang lugg for å myke opp ansiktet hennes. Foto: Astrid Waller Vis mer

Makeup-artist Thao Tran legger vekt på at Henriette har vakre øyne, men at hun plages med rød og blank hud. Derfor ble sminken lagt slik at den ikke føles som en maske.

- Vi startet med å bruke en lett BB-krem som dekker rødhet samtidig som den gir beskyttelse mot sola. Solpudder la vi for å ramme inn ansiktet og gi en solkysset look.

FÅ GLØD: En BB-krem gir fukt og beskytter mot sola, uten å føles for tung. Bruk gjerne kost for å fordele den jevnt utover ansiktet.  Foto: Astrid Waller
FÅ GLØD: En BB-krem gir fukt og beskytter mot sola, uten å føles for tung. Bruk gjerne kost for å fordele den jevnt utover ansiktet. Foto: Astrid Waller Vis mer

- På øyne la vi en brun øyeskygge som vi duset opp mot globalen. Vi brukte en svart kajal og markerte langs øvre vippekant for å ramme inn øyene.

DUS ØYESKYGGEN: Unngå harde kanter ved å bruke en kost til å duse øyeskyggen opp til globalen.  Foto: Astrid Waller
DUS ØYESKYGGEN: Unngå harde kanter ved å bruke en kost til å duse øyeskyggen opp til globalen. Foto: Astrid Waller Vis mer

- I kinnene la vi en lett farge og på leppene brukte vi en frisk, rosa leppestift, avslutter Thao. 

LES OGSÅ: Slik legger du solpudder riktig

ROSA LEPPESTIFT: Påfør leppestiften med pensel for mest mulig nøyaktighet.  Foto: Astrid Waller
ROSA LEPPESTIFT: Påfør leppestiften med pensel for mest mulig nøyaktighet. Foto: Astrid Waller Vis mer

Styling: Afaf Ali, foto: Astrid Waller, hår: Sandra Jensen Kåsereff og makeup: Thao Tran

LES OGSÅ: 9 hårtabber du bør unngå

Denne Bli ny-artikkelen ble opprinnelig publisert i KK 35. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer