Bli Ny

Se så flott Kirsten (45) ble!

Kirsten (45) sa ikke nei da KK ville forvandle henne til sexy brunette.

TONE DAMLI LOOK ALIKE: Med ny hårfarge og makeup, kunne Kirsten Opsahl (45) lett blitt tatt for å være Tone Damlis storesøster.  Foto: Astrid Waller
TONE DAMLI LOOK ALIKE: Med ny hårfarge og makeup, kunne Kirsten Opsahl (45) lett blitt tatt for å være Tone Damlis storesøster. Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: - Nå som jeg befinner meg midt i en jobbsøkerprosess, ville det vært flott med forslag til hvordan jeg kan kle meg til intervjuer. Jeg er singel, men ønsker å gjøre noe med det. Jeg trenger derfor det perfekte antrekket til å gå på date i, sa Kirsten Opsahl (45).

Og til tross for at klesskapet hennes bugner av klær, sliter hun med inspirasjonen, og føler ikke lenger at mageregionen hennes tillater de toppene hun gjerne vil bruke.

- Jeg er en sosial og sporty deltidsmamma, og garderoben min bærer preg av det. Min egen stil vil jeg beskrive som sporty og klassisk. Aller helst slenger jeg på meg et par jeans. Jeg trener også aktivt, gjerne opp til fem eller seks dager i uken. Dette forbedrer både fysikken og psyken.

LES OGSÅ: Se så flott Nina ble!

Artikkelen fortsetter under bildet.

ETTER: Håret ble farget mørkere i varme nyanser som passer bedre til hennes hudtone. Foto: Astrid Waller
ETTER: Håret ble farget mørkere i varme nyanser som passer bedre til hennes hudtone. Foto: Astrid Waller Vis mer

Liker Tone Damli-stilen

- Jeg er nå klar for å bytte ut den sporty garderoben og kle meg mer sexy! Jeg liker stilen til Tone Damli, og synes at hun er flink til å kle seg på en frisk og frekk måte, sier Kirsten.

Dette er hva hun er mest fornøyd med ved seg selv:

- Det er høyden, samt de lange lokkene mine. Jeg vil helst beholde mye av lengden på håret, men er åpen for en forandring fargemessig. Til daglig bruker jeg lite sminke, og synes ofte øynene mine ser trøtte ut. Jeg ønsker derfor tips til hvordan jeg kan sminke meg for at øynene skal få et mer åpent uttrykk. 

Artikkelen fortsetter under bildet.

ETTER: Blyantskjørtet er en sikker vinner i Kirstens garderobe. Det kan hun bruke til fest med høye hæler, eller som her med kule slip-ons.
 Foto: Astrid Waller
ETTER: Blyantskjørtet er en sikker vinner i Kirstens garderobe. Det kan hun bruke til fest med høye hæler, eller som her med kule slip-ons. Foto: Astrid Waller Vis mer

- Kirsten har en fantastisk, veltrent kropp som passer til mange stiler. Hun er høy og slank og kler det aller meste. Hun må bare komme seg ut av komfortsonen og prøve ut nye plagg, mener stylist Afaf Ali.

Hun valgte derfor å gå for behagelige, men tidsriktige klær som funker i Kirstens hverdag.

- Med innslag av skinn og en miks av ettersittende og løse plagg får hun den sporty og sexy stilen hun ønsker, sier Afaf.

LES OGSÅ: Sjekk Henriettes makeover

Artikkelen fortsetter under bildet.

TØFF LOOK: Smale jeans funker til det meste, også under en enkel skjortekjole. Sleng en skinnjakke over for en røffere look!
 Foto: Astrid Waller
TØFF LOOK: Smale jeans funker til det meste, også under en enkel skjortekjole. Sleng en skinnjakke over for en røffere look! Foto: Astrid Waller Vis mer

Fikk fram hudtonen

Når det gjelder makeup, ønsket makeupartist Moa Larsson å få fram den fine og varme hudtonen til Kirsten.

- Vi brukte en tynn foundation med varm tone i hele ansiktet. På kinn og nese la vi en cc-krem med grønne pigmenter for å ta bort rødheten. Hudtonen ble jevn og fin, og vi trengte ikke å bruke concealer, sier Moa.

Og fortsetter:

PENSEL: Det ble brukt en smal pensel med svart geleliner mellom vippene, for å skape en illusjon av fyldigere vipper. Foto: Astrid Waller
PENSEL: Det ble brukt en smal pensel med svart geleliner mellom vippene, for å skape en illusjon av fyldigere vipper. Foto: Astrid Waller Vis mer

- Kirsten har store, fine øyne som vi forsterket med en lys øyeskygge på lokket og en matt, grå skygge i globallinjen. Maskara og punktvipper gir et intensivt blikk. Vi la frisk rouge og en lett highlighter på kinn og kinnben, og avsluttet med en ferskenfarget lipgloss.

Styling: Afaf Ali, Foto: Astrid Waller, Makeup: Moa Larsson, Hår: Sandra Jensen Kåsereff

Denne Bli ny-artikkelen ble opprinnelig publisert i KK nr. 41.

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer