BLI NY: Kjersti ble ny med KK - se forandringen her! FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Kjersti ble ny med KK - se forandringen her! FOTO: Astrid Waller Vis mer

Bli ny:

Se så flott Kjersti ble med en naturlig kald bunnfarge!

Kjersti bor på gård med dyr og barn – en livsstil som krever praktiske klær. Men når hun skal på fest, vil hun være feminin og pent kledd.

Publisert

Kjersti Hoset

Alder: 46 år
Høyde: 173 cm
Størrelse: M
Hjemsted: Lier
Sivilstatus: Skilt, ett barn
Yrke: Markedsfører

Stilen min på jobb består av dressjakke og høye hæler. Hjemme er det jeans og støvler som er mest praktisk – jeg bor nemlig på gård med barn, hester, hund og katt. Jeg jobber med markedsføring i et amerikansk konsern, så det krever litt andre antrekk enn gårdslivet. Hjemme kan jeg kanskje bli litt maskulin i klesveien, når jeg tenker meg om.

Innholdet i klesskapet mitt er kjedelig, skulle ønske det var mer variert. Det er mest praktiske klær som trenings- og stalltøy der. Jeg har for eksempel lite å ha på meg om jeg skal pynte meg. Vil gjerne ha en mer feminin, men samtidig avslappet stil. Liker best at antrekkene mine er klassiske, pene og litt bohemske.

Jeg ønsker meg inspirasjon til å pynte meg til fest og sosiale settinger. Jeg handler klær litt nå og da på nett, men legger ikke så mye tid eller krefter i klesinnkjøp. Skulle hatt flere skjørt og kjoler, og vært flinkere til å bruke slike plagg. At jeg er et rivjern, og har et godt hjerte, er de fineste komplimentene jeg har fått. Selv vil jeg beskrive meg som en evig optimist som er lite redd for nye utfordringer.

Dagene mine er fulle, og sjelden kjedelige. Hverdagen består av å lufte hunden og ta hestene ut av stallen før jeg drar på jobb. Når arbeidsdagen er ferdig, drar jeg hjem og lager middag til sønnen min. Deretter er det stell av hester, fiksing hjemme og trening for å ha overskudd til mitt hektiske liv.

Stiltips

- Kjersti ønsket seg en feminin og pyntet feststil, sier Line Lislerud, som er stylist.

ETTER: Kjole (kr 2125, Ilse Jacobsen) clutch (kr 400, Don Donna), armbånd (kr 500, Syster P) og pumps (kr 1350, Unisa). Tips! Fargesterke sko er en overraskende og fin detalj som løfter antrekket. FOTO: Astrid Waller
ETTER: Kjole (kr 2125, Ilse Jacobsen) clutch (kr 400, Don Donna), armbånd (kr 500, Syster P) og pumps (kr 1350, Unisa). Tips! Fargesterke sko er en overraskende og fin detalj som løfter antrekket. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hårtips

- Kjerstis hår trengte bare noen justeringer på farge og klipp, sier Aicha Hissaoui, som er frisør hos Nikita.

Bluse (kr 1600, Stella Nova) og skjørt (kr 1895, Designers Remix). Tips! En lekker bluse og et skinnskjørt er perfekt når du vil pynte deg uten å gå for kjole. FOTO: Astrid Waller
Bluse (kr 1600, Stella Nova) og skjørt (kr 1895, Designers Remix). Tips! En lekker bluse og et skinnskjørt er perfekt når du vil pynte deg uten å gå for kjole. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Makeuptips

- Vi ville vise Kjersti en festmakeup med glitter, sier Rikke Holtlien, som er makeupartist hos Nikita.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Påfør en lys skimmerskygge i øyekroken for å få et mer åpent blikk. Dus ut inn mot resten av skyggen på lokket for å få en fin overgang.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

2. På nyttårsaften er det gøy å gjøre litt ekstra ut av sminken! Vi la glitter på halve lokket for en skikkelig feststemt øyemakeup.

FOTO: Astrid Waller
FOTO: Astrid Waller Vis mer

3. Bruk et kontureringspudder for å framheve kinnbeinet. Legg så bronzer for å gi varme tilbake til ansiktet. Påfør på selve kinnbeinet eller litt over får å løfte ansiktet.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer