Bli ny:

Se så flott Mille ble med mørkt hår!

Mille vil være en elegant, fresh og sporty dame for sine nære og kjære, og ønsker seg en stil som reflekterer dette.

BLI NY: Slik så Mille ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Mille ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

P- Å bli ny har alltid vært en drøm. Jeg ønsker å få hjelp til å legge makeup, finne rett frisyre og klær jeg kler. Jeg kler meg enkelt og tidløst, men det blir alltid det samme. Jeg er åpen for alt! Ønsker å være sporty med alle barnebarna, vil være kvinnelig og elegant sammen med mannen min og en sporty, fresh dame for mine tre flotte døtre.

- Jeg liker alt fra klassisk Coco Chanel til Gunhild Stordalen. Gunhild kler seg alltid rett etter situasjonen og er ei flott dame! Til daglig bruker jeg ikke sminke, er ikke så flink og vet ikke hva jeg kler. Til gjengjeld er jeg nøye med å rense huden og smøre meg med serum og kremer.

- Jeg setter veldig pris på at folk synes jeg er snill og sjenerøs, og noe av det fineste jeg vet, er når jeg får høre at jeg er en flott mormor, eller Bobbo, som de kaller meg.

LES OGSÅ: Hertuginne Meghan i norsk design

STILTIPS!

Mille har en utstråling som ikke kan matches. Hun oser av selvtillit og feminitet! Mille er en sexy bestemor, og det bør hun ivareta ved å kle seg feminint, fresht og sofistikert. Hun ønsker å framheve de flotte formene sine. Hun skal straks på ferie med mannen sin, og vil se så fin ut som mulig til reisen. Kjolen vi valgte, passer henne veldig godt – i både farger og fasong. Mille ville også ha tips om hvordan hun kan kle seg i hverdagen, så det andre antrekket vi gikk for, er mer nedpå og sporty med kule sko, sier Afaf Ali, som er stylist.

LES OGSÅ: 13 par sko som står høyt på vår ønskeliste

MILLE HAR PÅ SEG: Kjole (kr 11 000, Missoni). FOTO: Astrid Waller
MILLE HAR PÅ SEG: Kjole (kr 11 000, Missoni). FOTO: Astrid Waller Vis mer

HÅRTIPS!

Mille er glad i å være i sola, så håret var litt blast og trengte en god klipp. Håret ble farget i skinnende myke sjokoladetoner, som gir glød til ansiktet. Med en lys effekt i luggen får fargen ekstra liv, som passer til Milles sprudlende personlighet. Kontrasten mellom det lyse og det mørke i fargen og det korte og lange i klippen får frisyren til å framstå mer moderne, oppdatert og typete, noe som kler henne godt. Hennes glatte hår behøver produkter som er trå og seige for å få nok støtte og holdbart volum. Saltvannsspray og hårpudder er ypperlig, men styr unna de som etterlater synlige produktrester som stjeler glans og gir et støvete uttrykk til mørkt hår, sier Sandra Jensen Kåsereff, som er frisør.

LES OGSÅ: Tilbehøret som skal holde oss varme i vinter

MILLE HAR PÅ SEG: Genser (kr 1400, Arnie Says), bukse (kr 2000, Hugo Boss) og sko (kr 1400, Superga). FOTO: Astrid Waller
MILLE HAR PÅ SEG: Genser (kr 1400, Arnie Says), bukse (kr 2000, Hugo Boss) og sko (kr 1400, Superga). FOTO: Astrid Waller Vis mer

SMINKETIPS!

Mille ønsket å lære å legge makeup som passer til alt fra date og kinobesøk til hverdags. Huden hennes har en jevn og solbrun tone med masse glød. Vi la en primer og en tynn, fuktighetsgivende foundation som base. Vi la en egen øyeskyggeprimer for å få skyggen til å sitte godt gjennom hele dagen. Vi la ferskenfarget skygge på hele lokket og en mørkere kobberfarge i ytterkant og i globallinjen. På kinnene gikk vi for en lyserosa rouge og highlighter, og leppene fikk farge av en varm, rosa leppestift og korallfarget gloss over, sier Moa Evelina Larsson, som er makeupartist.

Slik gjør du sminken:

LES OGSÅ: Makeupartisten avslører hvordan du legger samme sminke som hertuginne Meghan

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer