Bli ny:

Se så flott Mille ble med mørkt hår!

Mille vil være en elegant, fresh og sporty dame for sine nære og kjære, og ønsker seg en stil som reflekterer dette.

BLI NY: Slik så Mille ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller
BLI NY: Slik så Mille ut før hun ble ny med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert

P- Å bli ny har alltid vært en drøm. Jeg ønsker å få hjelp til å legge makeup, finne rett frisyre og klær jeg kler. Jeg kler meg enkelt og tidløst, men det blir alltid det samme. Jeg er åpen for alt! Ønsker å være sporty med alle barnebarna, vil være kvinnelig og elegant sammen med mannen min og en sporty, fresh dame for mine tre flotte døtre.

- Jeg liker alt fra klassisk Coco Chanel til Gunhild Stordalen. Gunhild kler seg alltid rett etter situasjonen og er ei flott dame! Til daglig bruker jeg ikke sminke, er ikke så flink og vet ikke hva jeg kler. Til gjengjeld er jeg nøye med å rense huden og smøre meg med serum og kremer.

- Jeg setter veldig pris på at folk synes jeg er snill og sjenerøs, og noe av det fineste jeg vet, er når jeg får høre at jeg er en flott mormor, eller Bobbo, som de kaller meg.

LES OGSÅ: Hertuginne Meghan i norsk design

STILTIPS!

Mille har en utstråling som ikke kan matches. Hun oser av selvtillit og feminitet! Mille er en sexy bestemor, og det bør hun ivareta ved å kle seg feminint, fresht og sofistikert. Hun ønsker å framheve de flotte formene sine. Hun skal straks på ferie med mannen sin, og vil se så fin ut som mulig til reisen. Kjolen vi valgte, passer henne veldig godt – i både farger og fasong. Mille ville også ha tips om hvordan hun kan kle seg i hverdagen, så det andre antrekket vi gikk for, er mer nedpå og sporty med kule sko, sier Afaf Ali, som er stylist.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer