Ofw

Se, så sexy Katarina er blitt

Katarina Flatland (21) er knapt til å kjenne igjen på den røde løperen.

KVELDENS MEST SEXY: - Kjolen er av argentinsk design, kjøpt i Buenos Aires, skoene er fra Zara, vesken er fra Mulberry og armbånd fra Bibi, sier Katarina Flatland til KK.no. Foto: Per Ervland
KVELDENS MEST SEXY: - Kjolen er av argentinsk design, kjøpt i Buenos Aires, skoene er fra Zara, vesken er fra Mulberry og armbånd fra Bibi, sier Katarina Flatland til KK.no. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I kveld brakte det igjen løs på Oslo Kongressenter. Og de vanlige fashionistaene og kjendisene sto i kø på den røde løperen til Oslo Fashion Weeks åpningsvisning. Men én av dem var knapt til å kjenne igjen.SE OGSÅ: Jenny var faktisk blant de første som kom

Mest sexy

Datter til Halvard Flatland og TV2-programleder Katarina Flatland, blant annet kjent fra ungdomsprogrammet «Waschera», ankom i kveldens desidert heteste antrekk.Søte Katarina vekket stor oppsikt i kroppsnær svart kjole av argentinsk design, med lårkort skjørt og nakne partier i midjen, svarte pumps fra Zara, veske fra Mulberry og med det blonde håret dratt stramt bakover.Se store bilder her:

En time på badet

Og ikke tok det særlig lang tid heller – å forvandle seg fra jenta i nabohuset til kveldens mest sexy.- I dag brukte jeg kort tid på å gjøre meg i stand - cirka en time på badet. Jeg har gjort både hår og sminke selv i kveld, slik er det når man er i jobb, vet du, blunker Katarina. Se også hvordan resten av motefiffen ankom den røde løperen her:

Følg med på KK.no

KK.no gir deg aller siste nytt fra Oslo Fashion Week fortløpende. Følg med på KK.no i dagene som kommer. Fullstendig program over årets moteuke finner du her.Husk også at OFW er åpent for alle. Dersom du har lyst å oppleve moteuken med egne øyne, kan du melde deg på festlighetene via denne linken her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer