Bli Ny

Se så stilig Gro (49) ble i rosatoner

Gro velger alltid olabukse med grønn eller blå topp til, og utfordret stylisten til å finne en ny farge til henne!

BLI NY: Slik så Gru ut før hun ble ny!  Foto: Yvonne Wilhelmsen
BLI NY: Slik så Gru ut før hun ble ny! Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gro er litt av en action-dame, men det er vanskelig å tro når du ser henne. Hun elskeradrenalin-rush, og derfor er et av hennes fritidssysler å stå alpint. For ikke lenge siden hoppet hun også i fallskjerm, men en av hennes mest gærne opplevelser var da hun for et år siden hoppet 111 meter i strikk utenfor Victoria Falls. 

Når det kommer til klær er hun litt mer forutsigbar.

– Jeg liker egentlig veldig godt skjørt, og jeg har flere. Men jeg har det alltid travelt på morgenen, og da ender jeg alltid opp i en olabukse, sier hun.

LES OGSÅ: -Jeanette har skapet full av klær, men "ingenting å ha på seg"

Hun velger også alltid det trygge når det kommer til farger, og derfor består garderoben hennes av blå, grønne, svarte og grå plagg. Det er nemlig noe hun vet at hun kler. Derfor utfordret hun stylisten på å finne både andre farger som passer til henne, i tillegg til andre bukser enn de vanlige jeansene hun alltid ender opp med.

– Jeg hadde aldri sett på den rosafargen i det hele tatt, men den er jo veldig fin! Og jeg som trodde at skjørtelengden måtte være under knærne etter fylte 40!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer