Bli Ny

Se så stilig Gro (49) ble i rosatoner

Gro velger alltid olabukse med grønn eller blå topp til, og utfordret stylisten til å finne en ny farge til henne!

BLI NY: Slik så Gru ut før hun ble ny!  Foto: Yvonne Wilhelmsen
BLI NY: Slik så Gru ut før hun ble ny! Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gro er litt av en action-dame, men det er vanskelig å tro når du ser henne. Hun elsker
adrenalin-rush, og derfor er et av hennes fritidssysler å stå alpint. For ikke lenge siden hoppet hun også i fallskjerm, men en av hennes mest gærne opplevelser var da hun for et år siden hoppet 111 meter i strikk utenfor Victoria Falls. 

Når det kommer til klær er hun litt mer forutsigbar.

– Jeg liker egentlig veldig godt skjørt, og jeg har flere. Men jeg har det alltid travelt på morgenen, og da ender jeg alltid opp i en olabukse, sier hun.

Etter Foto: Yvonne Wilhelmsen
Etter Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

LES OGSÅ: -Jeanette har skapet full av klær, men "ingenting å ha på seg"

Hun velger også alltid det trygge når det kommer til farger, og derfor består garderoben hennes av blå, grønne, svarte og grå plagg. Det er nemlig noe hun vet at hun kler. Derfor utfordret hun stylisten på å finne både andre farger som passer til henne, i tillegg til andre bukser enn de vanlige jeansene hun alltid ender opp med.

– Jeg hadde aldri sett på den rosafargen i det hele tatt, men den er jo veldig fin! Og jeg som trodde at skjørtelengden måtte være under knærne etter fylte 40!

Gro er også veldig fortrolig med sin nye hårfarge selv om den er betraktelig mye mørkere og dypere i rødfargen.

 – Jeg føler at den ligner mye på den fargen jeg hadde som barn, men når jeg ser på førbildet, så er den nok mørkere!

HVERDAGSKUL: Rosa kåpe (kr 1800, Halluber), grå trøye (kr 700, Elle & il), blå jeans (kr 1100, Pulz Jeans), semskede pumps (kr 1300, Lille Vinkel) og langt kjede (kr 1300, Marte Frisnes). Stylistens tips: Dytt trøya ned i smale jeans slik at midjen og fasongen på kroppen synes. Det blir fint med en rett jakke over. Foto: Yvonne Wilhelmsen
HVERDAGSKUL: Rosa kåpe (kr 1800, Halluber), grå trøye (kr 700, Elle & il), blå jeans (kr 1100, Pulz Jeans), semskede pumps (kr 1300, Lille Vinkel) og langt kjede (kr 1300, Marte Frisnes). Stylistens tips: Dytt trøya ned i smale jeans slik at midjen og fasongen på kroppen synes. Det blir fint med en rett jakke over. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

LES OGSÅ: Unni er nesten ikke til å kjenne igjen med den nye frisyren

Klærne

Gro velger som regel trygge farger i svart, grønt, blått og grått, noe som er fint til henne. Men siden hun har rødt hår, som nå ble forsterket hos frisøren, kler hun også veldig godt pudrete rosafarger opp mot ansiktet. Hun er veldig glad i olabukser.

Hun skal fortsette med å bruke sitt favorittplagg, men med litt mer trendy stiklinger på lommene og klarere farger. Hennes utfordring er først og fremst å style sine egne klær litt annerledes. Gro kan med fordel marker midjen bedre, siden det både gjør henne yngre og antrekket mindre bomsete. Dytt overdelene ned i buksa, og bruk belter og kjoler med markert liv!

ROSA DRØM: Rosa kjole (kr 300, Mademoiselle/La Redoute), svart veske med avtakbare stropper (kr 1050, Softgrey/La Redoute), ring med steiner (kr 1395, Gulldia) og skinnjakke (kr 1800, Ellos).
 Foto: Yvonne Wilhelmsen
ROSA DRØM: Rosa kjole (kr 300, Mademoiselle/La Redoute), svart veske med avtakbare stropper (kr 1050, Softgrey/La Redoute), ring med steiner (kr 1395, Gulldia) og skinnjakke (kr 1800, Ellos). Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

LES OGSÅ: Cecilie ble ny : Gikk fra enkelt til sporty og elegant

Håret

Gro har et smalt ansikt og kler frisyrer med volum på sidene. Lange lengder gjør ansiktet smalere, med mindre hun bruker mye tid på styling. Siden Gro aller helst lar håret lufttørke, er det enklere å få riktig volum med kortere hår. Luggen er med på å forme ansiktet og gir en mer tøff look. Til daglig kan hun definere krøllene med olje eller stylingkrem som hun har i håret før det tørker.

AVSLAPPET STRIKK: Blå bukser (kr 300, Gina Tricot), strikkegenser (kr 800, Pulz Jeans), semskede skoletter (kr 1300, Tamaris), semsket veske (kr 1300, Unisa), dekorativt armbånd (kr 250, Bjørklund). Et nøytralt og nedtonet antrekk blir mer spennende med en dekorativ veske. Foto: Yvonne Wilhelmsen
AVSLAPPET STRIKK: Blå bukser (kr 300, Gina Tricot), strikkegenser (kr 800, Pulz Jeans), semskede skoletter (kr 1300, Tamaris), semsket veske (kr 1300, Unisa), dekorativt armbånd (kr 250, Bjørklund). Et nøytralt og nedtonet antrekk blir mer spennende med en dekorativ veske. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

LES OGSÅ: 3 tips stjernefrisøren sverger til

Sminken

Fregnene er en del av Gro, og de skal ikke skjules. Vi gikk for en lett foundation med litt varme i. Concealer dekker blå ringer og highlighter letter opp ansiktet, og sammen med litt rouge i kinnene og på lokket og maskara trenger hun egentlig ikke så mye mer til hverdags. Men hun kler veldig godt å markere øynene med skygge, gjerne i dype blå- og lillatoner, og legge en kajal på våtkanten.

Styling og sminke: Tone Vid Skipa Hår: Corinne Alice Skau/Wickedhouse

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer