Kim Cattrall

Se, Samantha Jones er tilbake

Men det er ikke på tv-skjermen.

TILBAKE: Kim Cattrall er tilbake, men det er ikke i Sex And The City-oppfølgeren. FOTO: Farfetch.
TILBAKE: Kim Cattrall er tilbake, men det er ikke i Sex And The City-oppfølgeren. FOTO: Farfetch. Vis mer
Publisert

Skuffelsen var stor da det ble kjent at Kim Cattrall ikke skulle være med videre i Sex And The City-oppfølgeren. Overraskende var det kanskje ikke, for forholdet mellom Cattrall og Sarah Jessica Parker har som kjent vært iskaldt lenge.

Nå er Kim Cattrall tilbake. Men det er ikke på tv-skjermen. Hun gjenoppliver nemlig Samantha Jones i en helt ny kampanje.

Det er den britiske nettbutikken Farfetch som har hanket inn Cattrall som ansikt utad, og får du Samantha-vibes er du ikke alene. Cattrall ble nemlig valgt nettopp på grunn av sin rolle i Sex And The City, skal vi tro kreativ leder i Farfetch Yannis Henrion som kaller henne «en av de mest refererte moteikonene i dag», skriver WWD.

– Kim er et ekte ikon, ikke bare på grunn av hennes motevalg, men for hvem hun er som person – hun er ekte, legger hun til.

– Et ekte popkulturelt ikon, ingen ytterligere forklaring trengs, sier Henrion.

Og Cattrall er i godt selskap. Med seg på laget har den britiske nettbutikken også fått blant andre skuespiller Josh Hartnett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer