Sandra Lyng Haugen

Se sexy Sandra i bare trusa

Selv føler hun seg mest sexy i pysj!

Se sexy Sandra i bare trusa
Publisert
Sist oppdatert

Sloggis slagord, feel your freedom, er akkurat det Sandra Lyng Haugen gjør. I 10 år har hun vært i musikkbransjen, men den frie sjelen er fortsatt full av kreativitet. Nå er hun Sloggis nye undertøysmodell.

SEXY: Nå er de usynlige trusene fra Sloggi ikke bare praktiske, men også sexy! Foto: Sloggi

-Jeg har faktisk alltid brukt Sloggi, fordi de er så behagelige, så det var veldig kult å bli spurt om å gjøre denne kampanjen. Det er noe jeg virkelig kan stå inne for, sier Sandra til STYLEmag.

BLONDER: Sloggi har alltid hatt følelsen av frihet og komfort i fokus, og nå kan de også skryte av å være sexy. Foto: Sloggi

Martin Bjercke, Sandras kjæreste, var stolt tilstede under langseringen. Han skal i følge Sandra være fornøyd med kampanjebildene, og har heller ikke noe i mot Sloggi-trusene. 

-Det er jo litt rart å snakke om undertøyet da, sier en flau Sandra. Men hun har blitt vant til å legge vekk alle filtre for i høst kommer "Sandra usensurert" på TV2 Bliss. Hennes helt egne realityserie kommer på tv mandag 27. oktober.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.