Vis mer

Sandra Lyng Haugen

Se sexy Sandra i bare trusa

Selv føler hun seg mest sexy i pysj!

Publisert

Sloggis slagord, feel your freedom, er akkurat det Sandra Lyng Haugen gjør. I 10 år har hun vært i musikkbransjen, men den frie sjelen er fortsatt full av kreativitet. Nå er hun Sloggis nye undertøysmodell.

Vis mer

SEXY: Nå er de usynlige trusene fra Sloggi ikke bare praktiske, men også sexy! Foto: Sloggi

-Jeg har faktisk alltid brukt Sloggi, fordi de er så behagelige, så det var veldig kult å bli spurt om å gjøre denne kampanjen. Det er noe jeg virkelig kan stå inne for, sier Sandra til STYLEmag.

Vis mer

BLONDER: Sloggi har alltid hatt følelsen av frihet og komfort i fokus, og nå kan de også skryte av å være sexy. Foto: Sloggi

Martin Bjercke, Sandras kjæreste, var stolt tilstede under langseringen. Han skal i følge Sandra være fornøyd med kampanjebildene, og har heller ikke noe i mot Sloggi-trusene. 

-Det er jo litt rart å snakke om undertøyet da, sier en flau Sandra. Men hun har blitt vant til å legge vekk alle filtre for i høst kommer "Sandra usensurert" på TV2 Bliss. Hennes helt egne realityserie kommer på tv mandag 27. oktober.

Vis mer

PÅ SCENEN: Det er slik vi er mest vant til å se Sandra. Foto: Sloggi

Sandra føler seg mest sexy uten sminke, i pysj med et glass rødvin i sofaen. I det siste har hun begynt med meditasjon.

-Når det blir mye stress, er det bra å sentre seg litt, få ro i sjelen. Mener Sandra, som også liker å lese bøker om mindfullness.

Vis mer

IDOL: Mye har skjedd på ti år, det er en ganske annerledes Sandra vi får se nå. Foto. All Over.

Vis mer

USYNELIG: Selv med blonder er trusene usynlige under de trangeste kjoler. Foto: Sloggi.

-Jeg elsker når man kan føle seg bra samtidig som det ikke kjennes ut som man har noe på seg.

AV: ELISE SOLBERG

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer