Bli ny:

Se Siljes makeover: - Minner om Kate Middleton!

Silje drømte om å pynte seg mer i hverdagen, og finne en stil som får henne til å føle seg vel.

BLI NY: Slik så Silje ut før hun ble ny med KK. FOTO: Yvonne Wilhelmsen
BLI NY: Slik så Silje ut før hun ble ny med KK. FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert

Håper denne dagen blir en kosedag med egenpleie og nye opplevelser. Når det kommer til hår og sminke, så gjør jeg alltid det samme, og ­håper derfor å få noen tips og triks som jeg kan bruke selv.

Stilen min er avslappet, og jeg går mye i turtøy og praktiske klær. Mine siste innkjøp er en boblejakke og en turbukse, ­begge deler ble kjøpt brukt på Finn. Ellers består klesskapet mitt av bukser som har mistet ­fasongen og masse ull. Jeg har også flere ­kjoler, men de brukes lite.

Ønsker å pynte meg mer og føle meg fresh. Drømmestilen min er elegant og feminin, og jeg vil være mer pyntet – også i hverdagen. Jeg er på utkikk etter en mann, så jeg vil føle meg vakker og attraktiv.

Det fineste noen har sagt til meg, er at jeg ser ut som en engel. Som person er jeg rolig, empatisk, ettertenksom og glad for de små ­tingene i livet. Tempoet mitt i hverdagen er rolig, og jeg trenger en del hvile. Samtidig er jeg flink til å bruke energien min på jobb, venner og familie. Jeg har fokus på hverdagsaktiviteter som å gå, sykle og ta en rolig ­joggetur for å holde meg i form.

Før. FOTO: Yvonne Wilhelmsen
Før. FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

Stiltips

- Silje trives best i komfortable klær, men komfort kan også være lekkert, sier Cecilie Krogh, som er stylist.

  • Lyse bukser gir et delikat uttrykk. Buksene hun har på seg, er behagelige og fungerer like bra til hverdags som til fest, alt avhenger av tilbehøret og skoene hun velger.
  • Ved å bruke klær med rysjer, krager og detaljer bidrar det til å skape et spenstig og interessant resultat. Dette er en effektiv måte å vende fokus mot de områdene du ønsker.
  • Husk at fargevalgene må spille på lag med din egen fargepalett. Lyseblått kler Siljes øyne supergodt! Hun er også nydelig i lysegult, en farge som får håret hennes til å stråle.
ETTER: Bluse (kr 2300) og bukse (kr 1600, begge fra By Malene Birger). Tips! Stikk overdelen ned i bukselinningen for å få fram fasongen. FOTO: Yvonne Wilhelmsen
ETTER: Bluse (kr 2300) og bukse (kr 1600, begge fra By Malene Birger). Tips! Stikk overdelen ned i bukselinningen for å få fram fasongen. FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

Hårtips

- Silje har en utstråling som minner om Kate Middleton, sier Cecilie, som er frisør og makeupartist hos Vest.

  • Silje har aldri farget håret. Med et naturlig spill og en utrolig lekker farge var det ingen grunn til å begynne nå. Vi klippet håret med fokus på front og ansikt. Bort med alt som drar ansiktet nedover – og inn med løft og innramming. En skrålugg er flott for å løfte volumet.
  • Et hår trenger fukt og proteiner. Hårkur brukes mellom sjampo og balsam. Start ved tuppene, og jobb deg oppover. Du vil tilføre mest produkt der håret er mest slitt. Unngå å massere inn i hodebunnen – da oppleves håret tyngre.
  • For å skape volum og blankhet fønet vi håret med en rundbørste. Da får du fine bølger, og mykheten bevares.
Kjole (kr 3800, By Malene Birger). Tips! Gult er en av sesongens trendfarger. Gå for en nydelig solbleket gultone på sommerkjolen i år. FOTO: Yvonne Wilhelmsen
Kjole (kr 3800, By Malene Birger). Tips! Gult er en av sesongens trendfarger. Gå for en nydelig solbleket gultone på sommerkjolen i år. FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

Makeuptips

- Vi ville få fram Siljes nydelige øyne og smil, sier Cecilie.

  • La hud få se ut som hud. Ofte er litt produkt nok, og det er unødvendig å bruke tunge foundationer. Vi la i stedet en lett pudderfoundation som framhever den naturlige gløden, men samtidig dekker ujevnheter.
  • På øyelokkene la vi en matt, jordfarget øyeskygge. En matt øyeskygge er ofte litt snillere mot linjer. For å fremheve øynene brukte vi punktvipper og rammet inn blikket.
  • På leppene gikk vi for en lipgloss i en rosa tone som passer Siljes egne farger. En lipgloss er som et kinderegg: du får friskere farge på leppene, du tilfører fukt, og du kan legge den uten speil!
FOTO: Yvonne Wilhelmsen
FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

Slik gjør du sminken

1. Concealer er topp for å skjule blå ringer, ujevnheter eller rødheter. Start derfor med concealer før du avgjør om du trenger foundation, så trenger du sannsynligvis mindre sminke.

FOTO: Yvonne Wilhelmsen
FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

2. For å få et naturlig, men likevel friskt, glødende resultat bruker vi mineralfoundation i pudderform. En slik foundation blendes helt inn i huden, og oppleves myk og flatterende.

FOTO: Yvonne Wilhelmsen
FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

3. For å tilføre farge og friskhet legges rouge på eplekinnene og litt oppover mot tinningen. Avslutt makeupen med et lett strøk lipgloss – gjerne en som matcher rougen.

FOTO: Yvonne Wilhelmsen
FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer