Ama

Se stjernenes dristige American Music Awards-antrekk

Det var utskjæringer, dype utrigninger, bare mager, gjennomsiktige kjoler og mye hud på gårsdagens American Music Awards. Se stjernenes kjoler her!

Se stjernenes dristige American Music Awards-antrekk
Publisert
Sist oppdatert

Les også: Stjernene strålte om kapp i Cannes

GULL: Vanligvis ser vi artisten Taylor Swift (23) i lange gallakjoler på den røde løperen, men under nattens AMA-utdeling gikk skjønnheten for en lårkort, gullfarget paljettkjole med gjennomsiktig parti i utrigningen fra designer Julien MacDonald. Justin Timberlake var tydelig imponert og sa "Du ser nydelig ut i kveld" da de delte scenen under nattens show. Foto: All Over.

SPLIT: Artisten Ke$ha (26) kombinerte pastellfarget hår med svart kjole og høy splitt som rakk opp til artistens hofter. "Animal tonight!", skrev hun på det sosiale nettverket Twitter tidligere på kvelden. Foto: All Over.

LÅRKORT & CUT OUTS: Kendall Jenner (18), bedre kjent som lillesøsteren til Kim Kardashian, overlot lite til fantasien da hun ankom eventet i et hvitt miniskjørt og magetopp med utskjæringer. Hun benyttet også anledningen til å avkrefte kjæresteryktene som har florert om henne og One Direction-sanger Harry Styles. "Vi er bare venner.", fortalte hun pressen. Foto: All Over.

FRYNSER: Tidligere supermodell og "Project Runway"-programleder Heidi Klum (40) viste hud i en frynsete kjole med transparente blonde-detaljer fra Marchesa. Foto: All Over.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer