Vis mer

Ama

Se stjernenes dristige American Music Awards-antrekk

Det var utskjæringer, dype utrigninger, bare mager, gjennomsiktige kjoler og mye hud på gårsdagens American Music Awards. Se stjernenes kjoler her!

Publisert

Les også: Stjernene strålte om kapp i Cannes

Vis mer

GULL: Vanligvis ser vi artisten Taylor Swift (23) i lange gallakjoler på den røde løperen, men under nattens AMA-utdeling gikk skjønnheten for en lårkort, gullfarget paljettkjole med gjennomsiktig parti i utrigningen fra designer Julien MacDonald. Justin Timberlake var tydelig imponert og sa "Du ser nydelig ut i kveld" da de delte scenen under nattens show. Foto: All Over.

Vis mer

SPLIT: Artisten Ke$ha (26) kombinerte pastellfarget hår med svart kjole og høy splitt som rakk opp til artistens hofter. "Animal tonight!", skrev hun på det sosiale nettverket Twitter tidligere på kvelden. Foto: All Over.

Vis mer

LÅRKORT & CUT OUTS: Kendall Jenner (18), bedre kjent som lillesøsteren til Kim Kardashian, overlot lite til fantasien da hun ankom eventet i et hvitt miniskjørt og magetopp med utskjæringer. Hun benyttet også anledningen til å avkrefte kjæresteryktene som har florert om henne og One Direction-sanger Harry Styles. "Vi er bare venner.", fortalte hun pressen. Foto: All Over.

Vis mer

FRYNSER: Tidligere supermodell og "Project Runway"-programleder Heidi Klum (40) viste hud i en frynsete kjole med transparente blonde-detaljer fra Marchesa. Foto: All Over.

Vis mer

DRESSED TO IMPRESS: Mange var nok overrasket da skandaleprinsessen Miley Cyrus (21) entret den røde løperen iført en hvit dress fra Versace. Med en dyp utrigning og bar mage var Miley en av de mest påkledde på den røde løperen. Riktignok kastet hun klærne og til fordel for en liten truse og topp med katteprint da hun senere opptro på eventet. Foto: All Over.

Vis mer

AVSLØRENDE: I kjent stil var Rihanna (25) dristig og viste masse hud til tross for langt skjørt med slep. Popprinsessen kombinerte det transparente skjørtet og den utringede magetoppen med diamanter og ringer formet som edderkopper.

Les også: Sjekk stjernenes punk-antrekk

Vis mer

TETTSITTENDE: Etter et par år med hets for vekten viste Christina Aguilera (32) ev veltrent kropp i sin tettsittende hvite kjole fra Maria Lucia Hohan. Kjolen hadde utskjæringer i sidene og dyp utrigning. Foto: All Over.

Vis mer

SVART & HVIT: Den yngste av Kardashian-søstrene, Kylie Jenner (16), var passende kledd for alderen og så fantastisk ut i sitt svarte og hvite antrekk, og i motsetning til storesøster Kendall Jenner, viste hun kun en liten glippe med hud på magen. Foto: All Over.

Vis mer

POLKA DOTS: "Roar"-sangeren ankom den røde løperen uten artistkjæresten John Mayer. Katy Perry (29) var ikledd en fotsid, stroppeløs kjole fra Oscar de la Renta. Foto: All Over.

Vis mer

HVITT & GULL: Moteikonet Nicole Richie strålte i sin hvite kjole fra Emilio Pucci med dype utskjæringer i sidene og tilbehør i gull. Ektemannen og rockeren Joel Madden var tydelig stolt over kona og postet flere bilder av henne på det sosiale nettverket Instagram. Foto: All Over.

Vis mer

PÅ HEST: Lady Gaga (27) er kjent for sine entreer på den røde løperen, og gårsdagens American Music Awards var intet unntak. Hun ankom festen på en stor, menneskedrevet hvit hest, i en lavendelfarget kjole fra Versace.

Les også: Lady Gaga elsker Balmain

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer