<strong>KOPIENE:</strong> Michelle Williams og Lindsay Lohan har spilt to av Hollywoods største stjerner. Ser du hvilke? Foto: All Over Press
KOPIENE: Michelle Williams og Lindsay Lohan har spilt to av Hollywoods største stjerner. Ser du hvilke? Foto: All Over Press Vis mer

Marilyn Monroe

Se stjernenes fantastiske forvandling

Trendsetterne vi aldri kommer til å bli lei av.

Publisert
Sist oppdatert
Linda Vasquez

Udødelige Marilyn Monroe og glamorøse Elizabeth Taylor er to moteikoner som til stadighet blir brukt som inspirasjon.

Med nye filmer om deres liv er de nok en gang tilbake i rampelyset.

Slående likheter

Michelle Williams ser ut som hun er født til å spille Marilyn Monroe. Det blonde, korte håret, det forførende blikket og timeglassfiguren gjorde Williams perfekt for filmen «My week with Marilyn».

Monroe er kjent for sine kvinnelige former som hun ofte fremhevet med innsving i livet, et knyttet sjal på hodet og røde lepper.

<strong>ENKEL STIL Å KOPIERE:</strong> Marilyn Monroe-antrekk som er like aktuelt i dag. Trenchcoat med knytebelte (kr 2800, Roccio Vero), hvitt skjerf (kr 100, H&M), skrå solbriller (kr 2900, Dolce & Gabbana) og hvite peep-toe-sko (cirka kr 3500, Jimmy Choo/Netaporter.com). Kollage: Cecilie Leganger Foto: All Over Press/Produsenter
ENKEL STIL Å KOPIERE: Marilyn Monroe-antrekk som er like aktuelt i dag. Trenchcoat med knytebelte (kr 2800, Roccio Vero), hvitt skjerf (kr 100, H&M), skrå solbriller (kr 2900, Dolce & Gabbana) og hvite peep-toe-sko (cirka kr 3500, Jimmy Choo/Netaporter.com). Kollage: Cecilie Leganger Foto: All Over Press/Produsenter Vis mer

Stjel stilen til MarilynLES OGSÅ: Marilyn Monroes hemmelige sminketips

Dramatiske kvinner

En gang var Elizabeth Taylor en av Hollywoods mest toneangivende og trendy kvinner.

Nå er det den rebelske skuespilleren Lindsay Lohan som har fått æren av å portrettere henne i filmen «Liz & Dick».

Taylor var kjent for sin glamorøse livsstil med kjoler som fremhevet hennes kvinnelige former. Hennes mørke lokker som alltid var plettfritt stylet, de lange øyevippene og dype utringninger.

Mest kjent var hun for sin rolle som Cleopatra som fortsatt er en inspirasjon for mange.

LES OGSÅ: Unge it-jenter likner sine moteikoner

Flere av nåtidens stjerner som hyller sine heltinnerI ring

Før et plagg når din garderobe er det en del som skal til for at det i det hele tatt skal bli laget. Trendsettere påvirker hva som blir produsert og hva som blir populært.

De store designerne har mye påvirkningskraft, i liket med moteikoner som Madonna.

Trender går i sykluser, og selv du kanskje ikke trodde at du ville gå i batikk igjen er det sommerens største trend nå. De klassiske moteikonene vil aldri gå av moten.

LES OGSÅ: Slik skal hun likne Jackie Kennedy

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer