BAFTA 2020:

Se stjernenes rød løper-antrekk

Ble oppfordret til å tenke miljøvennlig. Hertuginne Kate var en av få som innfridde!

BAFTA 2020: Stjernene strålte på den røde løperen i London. Foto: NTB Scanpix
BAFTA 2020: Stjernene strålte på den røde løperen i London. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den prestisjefylte Oscar-utdelingen nærmer seg med stormskritt. Søndag 9. januar går prisutdelingen av stabelen i Los Angeles. Til tross for at det ikke er mange dagene til dette skjer, har flere av verdens største stjerner tatt turen til London for å være med på BAFTA (British Academy Film Awards).

Skuespillere som Laura Dern (52), Margot Robbie (29) og Zoe Kravitz (31) hadde tatt turen til London. Men det var ikke bare amerikanske og australske stjerner som stilte opp på den røde løperen. Selveste prins William (37) og hertuginne Kate (38) tok nok en gang turen til den britiske prisutdelingen.

ANKOMMER PRISUTDELINGEN: Hertugparet av Cambridge drar gjerne på BAFTA-utdelingen når de har mulighet. Foto: NTB Scanpix
ANKOMMER PRISUTDELINGEN: Hertugparet av Cambridge drar gjerne på BAFTA-utdelingen når de har mulighet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette er nemlig ikke første gangen hertugparet av Cambridge deltar på BAFTA. Det er heller ikke første gangen Kate har på seg antrekket hun valgte for anledningen!

Ifølge Forbes skal nemlig BAFTA-komiteen ha oppfordret gjestene til å kle seg bærekraftig. Dermed valgte hertuginnen å ta i bruk en kjole hun allerede hadde hengende i klesskapet. Denne kreasjonen signert Alexander McQueen har hun nemlig brukt da hun besøkte Malaysia i 2012.

Det er svært vanlig at de store stjernene får designet egne antrekk til slike tilstelninger. Det er nok derfor hertuginnen får velfortjent skryt i flere nettaviser for å ha valgt noe hun har brukt før.

2012: Hertuginne Kate hadde på seg denne Alexander McQueen-kjolen under et besøk til Malaysia for åtte år siden. Foto: NTB Scanpix
2012: Hertuginne Kate hadde på seg denne Alexander McQueen-kjolen under et besøk til Malaysia for åtte år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
2020: Prins William og hertuginne Kate ankommer BAFTA-utdelingen. Legg merke til at hertuginnen valgte oppsatt hår og andre smykker denne gangen. Foto: NTB Scanpix
2020: Prins William og hertuginne Kate ankommer BAFTA-utdelingen. Legg merke til at hertuginnen valgte oppsatt hår og andre smykker denne gangen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Vogue skal hertuginnen være blant de få som valgte å følge opp denne oppfordringen. Det amerikanske motemagasinet skriver i saken sin at det ikke var mange som tenkte bærekraftig denne kvelden, med unntak av noen få stjerner.

Saoirse Ronan (25) og Daisy Ridleys (27) kjoler skal nemlig være laget av bærekraftige materialer. Felles for antrekkene til de to skuespillerne var at de også var svarte! Flere av stjernene gikk for svarte antrekk under årets BAFTA-utdeling, men det var selvfølgelig også innslag av både rosa og gult. Se antrekkene her:

BAFTA: Saoirse Ronan. Foto: NTB Scanpix
BAFTA: Saoirse Ronan. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BAFTA: Daisy Ridley. Foto: NTB Scanpix
BAFTA: Daisy Ridley. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BAFTA: Olivia Colman. Foto: NTB Scanpix
BAFTA: Olivia Colman. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BAFTA: Lily Rose-Depp. Foto: NTB Scanpix
BAFTA: Lily Rose-Depp. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BAFTA: Margot Robbie. Foto: NTB Scanpix
BAFTA: Margot Robbie. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BAFTA: Emilia Clarke. Foto: NTB Scanpix
BAFTA: Emilia Clarke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BAFTA: Rooney Mara. Foto: NTB Scanpix
BAFTA: Rooney Mara. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til tross for mange svarte kjoler, var det flere av stjernene som gikk i en helt annen retning. Vi snakker sterke farger som rosa, lilla og gult, og til og med kjoler med volanger og blomsterprint!

BAFTA: Ella Balinska. Foto: NTB Scanpix
BAFTA: Ella Balinska. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BAFTA: Zoe Kravitz. Foto: NTB Scanpix
BAFTA: Zoe Kravitz. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BAFTA: Florence Pugh. Foto: NTB Scanpix
BAFTA: Florence Pugh. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BAFTA: Charlize Theron. Foto: NTB Scanpix
BAFTA: Charlize Theron. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BAFTA: Jodie Turner-Smith. Foto: NTB Scanpix
BAFTA: Jodie Turner-Smith. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BAFTA: Renée Zellweger. Foto: NTB Scanpix
BAFTA: Renée Zellweger. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BAFTA: Scarlett Johansson. Foto: NTB Scanpix
BAFTA: Scarlett Johansson. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BAFTA: Laura Dern. Foto: NTB Scanpix
BAFTA: Laura Dern. Foto: NTB Scanpix Vis mer
BAFTA: Rebel Wilson. Foto: NTB Scanpix
BAFTA: Rebel Wilson. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer