British Fashion Awards

Se stjernenes sexy antrekk fra British Fashion Awards 2013

Det var duket for en stjernespekket rød løper da kjendisene ankom British Fashion Awards 2013 på London Coliseum mandag kveld. Stjerner som Rosie Huntington Whiteley, Kate Moss, Pixie Geldof og Sienna Miller var blant gjestene.

Se stjernenes sexy antrekk fra British Fashion Awards 2013
Publisert
Sist oppdatert

Les også: Se stjernenes dristige American Music Awards-antrekk

BURBERRY MODELL: Sienna Miller ankom prisutdelingen med forloveden, Tom Sturridge og hadde på seg en safirgrønn silkekjole fra Burberry. Paret er også motehusets nye ansikt utad. Foto: All Over Press.

PLAYBOY BUNNY: Kate Moss er for tiden aktuell på coveret av Playboy, hun ankom  den røde løperen kledd i en trendy, hvit fuskepels og en kort skinnkjole. Legg merke til supermodellen sin ankertatoveringer som står i stil til antrekket. Foto: All Over Press.

 

MED KOSEBAMSEN PÅ DEN RØDE LØPEREN: Fashionistaen Pixie Geldof hadde med seg en noe spesiell følgesvenn på den røde løperen, en knallgrønn kaninkosebamse. Sølvkjolen med spagaettistropper er fra Top Shop. Foto: All Over Press.

LEKKER I RØDT: Supermodellen Rosie Huntington Whiteley var kledd i en rød buksedress fra designeren Antonio Berardi og hadde matchet antrekket med knallrød leppestift. Inspirasjon til julebordet?  Foto: All Over Press.

FIN I GRÅTT:  Alexa Chung er alltid like stilig antrukket. Hun  ankom prisutdelingen i en kort, stroppeløs, hvit kjole med sorte pumps og en herreinspirert frakk. Legg merke til den røde leppestiften som er prikken over ien på antrekket. Foto: All Over Press.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.