Mari Fossheim

Se STYLEmag-Maris 17.mai-antrekk!

Skjønnhetsansvarlig Mari starter nasjonaldagen i Nordlands-bunad, og avlutter dagen i et lyst og lett festantrekk!

Se STYLEmag-Maris 17.mai-antrekk!
Publisert
Sist oppdatert

Hvordan skal du feire nasjonaldagen?

 - 17. mai er vi så glad i! Jeg gleder meg til å feire nasjonaldagen med familie og venner! Dagen min starter tidlig med frokost med familien før bunaden skal på, og vi skal fare av sted for å rekke å gå i barnetoget sammen med mine to barn. Deretter er det obligatoriske leker i skolegården som gjelder. Resten av dagen skal vi kose oss med gode venner, noe godt på grillen og noe musserende i glasset. Topp stemning!

Hvordan ser antrekket ut på 17. mai?

 - Jeg går for min elskede nordlandsbunad – den blå! Utpå ettermiddagen må både stakken og jeg hvile, og jeg hopper inn i en søt halvkort vårkjole – gjerne hvit, en blazer og noen enkle pumps i nude.  Store øredobber og bringebærfargede lepper setter prikken over i-en.

Shop Maris 17. mai-stil:

Blazer fra Zara, kr 999. Øredobber fra Anton Heunis via my-wardrobe.com, ca. kr 1375. Pumps fra Zara, kr 559. Kjole fra Mango, kr 599. Rouge Eclat fra Clarins i fargen "Pink Berry", kr 270.

Les også:

Maris beautyblogg

Slik styler du 17. mai-antrekket

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer