Mari Fossheim

Se STYLEmag-Maris 17.mai-antrekk!

Skjønnhetsansvarlig Mari starter nasjonaldagen i Nordlands-bunad, og avlutter dagen i et lyst og lett festantrekk!

Se STYLEmag-Maris 17.mai-antrekk!
Publisert
Sist oppdatert

Hvordan skal du feire nasjonaldagen?

 - 17. mai er vi så glad i! Jeg gleder meg til å feire nasjonaldagen med familie og venner! Dagen min starter tidlig med frokost med familien før bunaden skal på, og vi skal fare av sted for å rekke å gå i barnetoget sammen med mine to barn. Deretter er det obligatoriske leker i skolegården som gjelder. Resten av dagen skal vi kose oss med gode venner, noe godt på grillen og noe musserende i glasset. Topp stemning!

Se STYLEmag-Maris 17.mai-antrekk!

Hvordan ser antrekket ut på 17. mai?

 - Jeg går for min elskede nordlandsbunad – den blå! Utpå ettermiddagen må både stakken og jeg hvile, og jeg hopper inn i en søt halvkort vårkjole – gjerne hvit, en blazer og noen enkle pumps i nude.  Store øredobber og bringebærfargede lepper setter prikken over i-en.

Shop Maris 17. mai-stil:

Blazer fra Zara, kr 999. Øredobber fra Anton Heunis via my-wardrobe.com, ca. kr 1375. Pumps fra Zara, kr 559. Kjole fra Mango, kr 599. Rouge Eclat fra Clarins i fargen "Pink Berry", kr 270.

Les også:

Maris beautyblogg

Slik styler du 17. mai-antrekket

Se moteansvarlig Julies 17. mai-favoritter

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer