Anna Dello Russo

Se STYLEmags favoritter fra Anna Dello Russo for H&M

Og slik ville vi stylet det.

Se STYLEmags favoritter fra Anna Dello Russo for H&M
Publisert
Sist oppdatert

Moteikon Anna Dello Russo, som er kjent for elleville antrekk og en garderobe som inneholder flere tusen par sko, har designet en tilbehørskolleksjon for kleskjeden H&M. Smykkene i strass, de gullbesatte veskene og det turkise koffertsettet er i butikk fra 4. oktober, og blir til salgs i utvalgte butikker og på H&Ms nettside. STYLEmags redaksjon har valgt ut sine favoritter fra kolleksjonen.

Se STYLEmags favoritter fra Anna Dello Russo for H&M

Celine I. Aagaard - sjefredaktør

- Min favoritt fra kolleksjonen til Anna Dello Ruso for H&M er strassøredobbene og smykkene med de blanke og de grønne stenene. Steiner og strass passer like godt til hverdags som til fest, bare du styler det riktig. Det er fint å leve etter sitatet at hver dag er en fest, og det er ikke mer enn et par statementøredobber som skal til for å få prikken over i-en på antrekket. På jobb ville jeg valgt et blondeskjørt og en avslappet hvit genser og høye hæler. På fest ville jeg tatt den helt ut med blondekjole.

Genser fra Nina Jarebrink, 1499 kr.

Kjole fra Zara, 799 kr.

Øredobber fra Anna Dello Russo og H&M, 199 kr.

Veske fra Mulberry, 9000 kr.

Pumps fra Bianco, 599 kr.

 

Se STYLEmags favoritter fra Anna Dello Russo for H&M

ARMBÅND: Julie Kase velger en enkel og androgyn styling på sin favoritt fra Anna Dello Russo og H&M-kolleksjonen. Foto: Astrid Waller

Julie Kase - moteansvarlig

- Personlig liker jeg best sarte smykker, men det hender jeg klinker til med et par strassøredobber, en stor cocktail-ring eller et kult armbånd. Jeg liker dette armbåndet fordi det har litt vintage-preg over seg. Kanskje er det noe med gullfargen og detaljene. Sammenlignet med resten av kolleksjonen er det nokså enkelt og det gjenspeiler smaken og stilen min generelt.

 - Egentlig er dette armbåndet perfekt til festsesongen når man pynter seg til diverse fester, men å style det slik blir på en måte litt opplagt. Derfor har jeg satt sammen et antrekk jeg kunne gått med til hverdags hvor armbåndet ville ha vært det eneste smykket jeg hadde gått for. Under høyhalseren ville jeg hatt på en tynn, svart eller grå t-skjorte. Skulle jeg ta av meg blazer og høyhalseren vil det bli en kul kontrast mellom den hverdagslige t-skjorten og det glamorøse armbåndet, slike kontraster kan jeg like i et antrekk!

Jakke fra Filippa K, 3200 kr.

Genser fra MTWTFSS Weekday Collection, 900 kr.

Bukse fra Mardou & Dean, 1600 kr.

Sko fra Zara, 1159 kr.

Hatt fra Eugenia Kim, 1700 kr.

Armbånd fra Anna Dello Russo og H&M, 299 kr.

Boots fra Zara, kr 1159

 

Se STYLEmags favoritter fra Anna Dello Russo for H&M

CLUTCH: Journalist og skjønnhetsansvarlig i Stylemag, Mari Fossheim, har sett seg ut gullclutchen fra kolleksjonen. Foto: Astrid Waller

Mari Fossheim - journalist og skjønnhetsansvarlig

- Denne skinnende gullclutchen er såpass flashy i seg selv at jeg vil holde antrekket casual og nedtonet. Men en hvit strikket genser, lave boots, kule skinnbukser og ferskenfargede lepper får man en kul  look. Bytt ut genseren med en topp, og du er klar for byen.

Genser fra 5 inch and up for Nelly, 499 kr.

Skinnbukse fra Style Butler, 3999 kr.

Sko fra Black Lily, 1799 kr.

Leppestift fra Make Up Store i fargen Scarlet, 135 kr.

Veske fra Anna Dello Russo og H&M, 799 kr.

 

Se STYLEmags favoritter fra Anna Dello Russo for H&M

STØVLETTER: Et par sorte lårhøye støvletter er et motemust.

Elen Kristvik - web-ansvarlig

- Et par lårhøye støvletter er gull å ha i skoskapet. Det gir et hint av glamour og en god dose tøffhet til ethvert antrekk. Strikkegensere og jeg hører sammen, og jo større de er, jo bedre. Denne er egentlig for herrer så den blir stor og kosete, noe som er en perfekt kontrast til et kort skjørt med vippekant.

Genser fra 3.1 Phillip Lim, 3231 kr.

Skjørt fra Vanessa Bruno Athé, 1350 kr.

Strømpebukser fra La Redoute, 55 kr.

Lue fra All Saints, 297 kr.

Støvletter fra Anna Dello Russo for H&M, 2499 kr.

 

Se STYLEmags favoritter fra Anna Dello Russo for H&M

 

Stella Vaage - redaksjonsassistent

- Jeg har solbrille-dilla, og disse fra Anna Dello Russo er helt fantastiske! Jeg går for helsort styling med nude lepper, og lar solbrillene stå for pratingen i dette antrekket.

Genser fra Never Denim, 399 kr.

Skinnbukse fra In Wear, 3699 kr.

Sko fra Aldo, 899 kr.

Solbriller fra Anna Dello Russo og H&M, 399 kr.

Leppestift fra Shiseido, 269 kr.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer