Anna Dello Russo

Se STYLEmags favoritter fra Anna Dello Russo for H&M

Og slik ville vi stylet det.

Se STYLEmags favoritter fra Anna Dello Russo for H&M
Publisert
Sist oppdatert

Moteikon Anna Dello Russo, som er kjent for elleville antrekk og en garderobe som inneholder flere tusen par sko, har designet en tilbehørskolleksjon for kleskjeden H&M. Smykkene i strass, de gullbesatte veskene og det turkise koffertsettet er i butikk fra 4. oktober, og blir til salgs i utvalgte butikker og på H&Ms nettside. STYLEmags redaksjon har valgt ut sine favoritter fra kolleksjonen.

Celine I. Aagaard - sjefredaktør

- Min favoritt fra kolleksjonen til Anna Dello Ruso for H&M er strassøredobbene og smykkene med de blanke og de grønne stenene. Steiner og strass passer like godt til hverdags som til fest, bare du styler det riktig. Det er fint å leve etter sitatet at hver dag er en fest, og det er ikke mer enn et par statementøredobber som skal til for å få prikken over i-en på antrekket. På jobb ville jeg valgt et blondeskjørt og en avslappet hvit genser og høye hæler. På fest ville jeg tatt den helt ut med blondekjole.

Genser fra Nina Jarebrink, 1499 kr.

Kjole fra Zara, 799 kr.

Øredobber fra Anna Dello Russo og H&M, 199 kr.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer