Farge Håret

Se Theres' (47) fantastiske forvandling!

Ny frisyre og sminke gjør at hun ser 15 år yngre ut.

FØR: Theres hadde lenge drømt om å få en dag med stjernestylist Sissel Fylling. Endelig fikk hun den makeoveren hun har ønsket seg.  Foto: Thomas Qvale
FØR: Theres hadde lenge drømt om å få en dag med stjernestylist Sissel Fylling. Endelig fikk hun den makeoveren hun har ønsket seg. Foto: Thomas Qvale Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: – Jeg bruker kun fem minutter på badet om morgenen – maskara, litt øyenskygge og rouge, forteller Theres Rostille (47).

Trebarnsmoren og redaksjonssjefens rutiner har vår makeupartist og frisør tenkt å forandre litt på.

– Jeg vil gi deg en oppløftende effekt! For det første må hår og kropp sees som en helhet. Her blir tyngde og volum dratt nedover. Flatt på toppen og fylde nederst - det blir ikke riktig for deg.

FØR: Theres kunne avsløre at hun bare brukte fem minutter på badet om morgenen.  Foto: Thomas Qvale
FØR: Theres kunne avsløre at hun bare brukte fem minutter på badet om morgenen. Foto: Thomas Qvale Vis mer

- Du trenger en oppklippet, sporty og ung stil som passer din personlighet, samtidig som du trenger lengde for helhetlig balanse, forteller Sissel Fylling, stylist, frisør og makeupartist. 

Og du vil ikke tro hvor lekker Theres ble!

Skjønnhetsansvarlig i KK, HENNE og STYLEmag - Tone Vid Skipá, er helt fortryllet over makeoveren. 

- Det er utrolig hvor mye riktig sminke og hår har å si. Theres ser 15 år yngre ut på et blunk, forvandlingen er slående. Hun ser fantastisk flott ut, sier Skipa. 

LES OGSÅ: Sjekk hvor kul Siv (35) ble!

ETTER: Theres ble råflott etter Bli ny-dagen med Sissel Fylling! Foto: Thomas Qvale
ETTER: Theres ble råflott etter Bli ny-dagen med Sissel Fylling! Foto: Thomas Qvale Vis mer

Gylne striper

– Når man blir eldre, blir ofte rødt skarpt mot lys hudtone, forklarer Fylling, men legger likevel gylne kobberstriper i håret, for at det ikke skal vike for mye fra det naturlige.

Resten av håret lot hun være karamellfarget.

– Håret fikk beholde en god lengde, det passer best til hennes høyde og former. Hun fikk en tøff, lang lugg og oppklippet frisyre, som vil gi volum og kledelig bevegelse rundt ansiktet, fortsetter Sissel.

Frisyren Fylling går for, kan Theres bare la vokse og få klippet når den blir for tung.

LES OGSÅ: 4 frisyrer som får håret til å se tjukkere ut

NATURLIG HÅR: Frisyren Sissel går for, kan Theres bare la vokse, og få klippet når den blir for tung, kanskje hver 3. måned. Den kan gjerne settes opp, og vil være like fin når den slippes ut igjen. Foto: Thomas Qvale
NATURLIG HÅR: Frisyren Sissel går for, kan Theres bare la vokse, og få klippet når den blir for tung, kanskje hver 3. måned. Den kan gjerne settes opp, og vil være like fin når den slippes ut igjen. Foto: Thomas Qvale Vis mer

Riktige bryn er viktig

SISSEL FYLLING (42): Har en imponerende kundeliste som frisør og makeupartist. Blant annet har hun bodd og jobbet i New York og Los Angeles i 13 år. Der jobbet hun for magasiner, reklame, film og tv. Sissel har vunnet flere internasjonale priser. I 2011 flyttet hun tilbake til Norge. Foto: Thomas Qvale
SISSEL FYLLING (42): Har en imponerende kundeliste som frisør og makeupartist. Blant annet har hun bodd og jobbet i New York og Los Angeles i 13 år. Der jobbet hun for magasiner, reklame, film og tv. Sissel har vunnet flere internasjonale priser. I 2011 flyttet hun tilbake til Norge. Foto: Thomas Qvale Vis mer

I tillegg til å gi Theres er helt ny frisyre, så var Fylling også opptatt av å vise henne hvordan hun kan sminke seg. Og viktigst når det kommer til sminken, er brynene. 

- Riktige bryn «åpner» blikket og gir hele ansiktet et løft. Det er lurt å få farget brynene slik at man har en «mal» å gå etter, og slik at brynsskyggen ikke brukes som et pudderlag oppå hårene, men heller til å fylle inn.

Øynene ville Sissel markere ved å sote dem litt for et sexy, tøft uttrykk. Senkete øyelokk dempes med en matt, mørk skygge i globallinjen. Metalliske farger på øyelokk og rundt øynene skaper liv og glød.

Huden lot hun være mest mulig naturlig.

- Jeg la en lett CC cream over hele ansiktet og en concealer på de områdene som trengte mer dekkevne, som under øynene.

– Jeg er veldig fornøyd med alt, sier Theres. 

- Jeg har aldri vært hos en frisør som har sett det Sissel så. Jeg bruker dog drøyt 30 minutter på badet mot tidligere fem, men det er verdt hvert minutt. Jeg har fått så mange hyggelige tilbakemeldinger og komplimenter, så jeg kan ikke slutte.

LES OGSÅ: Sminkefri look er blitt supertrendy

KK STIL: I salg nå.
KK STIL: I salg nå. Vis mer

LES HELE DENNE SAKEN I DEN NYE UTGAVEN AV KK STIL, SOM ER I SALG MANDAG  5. SEPTEMBER!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer