Mote

Se undertøyet alle nordmenn elsker

Bjørn Borg hadde utvilsomt Oslo Fashion Weeks mest avkledde visning.

Kolleksjonen hadde spreke farger og mønster, og var pyntet opp med stilige detaljer, som et smykke av verktøy og skinnhansker. Foto: Stella Pictures
Kolleksjonen hadde spreke farger og mønster, og var pyntet opp med stilige detaljer, som et smykke av verktøy og skinnhansker. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Alle nordmenn kjenner navnet hans. Boksershortsene er nærmest for en institusjon å regne. Det svenske designmerket Björn Borg viser nesten det samme hver gang, men av en eller annen grunn går vi aldri lei.

Se bilder av de bittesmå, men akk så populære, plaggene lenger ned i saken.

For så langt gjennom Oslo Fashion Week har det blitt vist mye forskjellig på catwalken.

Enkelte har rett og slett fjernet catwalken og modellene, og erstattet de med dukker , mens andre har gitt et mer innholdsrikt show.

Nadya Khamitskaya overrasket med Cecilia Breækhus på catwalken, mens Fam Irvoll leverte et fargerikt og underholdende show som var inspirert av tegneseriens verden.

Les også: Kapret Jenny Skavlan

Slik skal undertøyet se ut nå

Hva du derimot skal ha under disse flotte klærne til våren, var det kolleksjonen til Björn Borg som viste frem. Det er hvis du er av typen som bruker undertøy, som det viser seg at ikke alle er.

I en blanding av rytmer fra 50-tallet, og afrikanske rytmer og dans, viste Bjørn Borg frem vårens kolleksjon som ikke inneholdt mindre mønster eller farger enn det har gjort tidligere.

Det er tennisspilleren Björn Borg som har gitt navn til Björn Borg Underwear og en rekke andre produkter. Han har imidlertid ikke lenger kontroll på disse, ifølge Wikipedia.

Mange av modellene i visningen hadde stort, tupert hår og stilige detaljer i form av skinn, brudeslør og høye platåsko. Tidligere har Björn Borg blitt noe kritisert for at herremodellene deres var for tynne, men det var det ikke like mye å se av i nå.

Allikevel har det kommet noe kritikk mot andre designere, deriblant Camilla Bruerberg, for at herremodellene i nykommerens kolleksjon så ut til å være utsultet.

Les også: Dette er famtidens it-jenter

Ikke bare boksere

Björn Borgs kolleksjon er mest kjent for boksene, men kvinnekolleksjonen hadde mye å by på ellers. Kolleksjonen hadde et mildere mønster, og var preget av undertøy i enkeltfarger, prikker, striper og ruter. Undertøyet kom i flere varianter som bodys, nattkjoler, truser og BH'er.

Herrekolleksjonens undertøy hadde mer detaljerte mønster, og flere fargekombinasjoner enn kvinnenes tøy. Heller ikke mennenes kolleksjon inneholdt bare boksere, men hadde stilige shortser i friske farger.

Se bilder av hele kolleksjonen her:

På catwalken laget modellene mye liv med hilsninger og lek mellom seg, selv om det enkelte ganger kunne ta noe av fokuset bort fra klærne. De danset seg frem på catwalken med både turn og afrikansk dans.

Les også: Antrekket til Tone kostet 30.000

Men hvor var stjernene?

Oppmøtet av kjendiser var ikke like stort som på mange av de andre visningene. «Grand Prix» - general Per Sundnes fikk skinne nesten alene på den røde løperen.

Så enten gir stjernene blaffen i undertøy akkurat som sangfuglen Linnea Dale, eller så dro de rett og slett en Mette Marit og snek seg inn.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer