Vibeke Klemetsen

Se Vibeke Klemetsens feminine og sexy treningskolleksjon

Programleder, yogainstruktør og helseentusiast Vibeke Klemetsen lanserte i dag sommerens kolleksjon for Run & Relax.

Publisert
Sist oppdatert

Vakre Vibeke Klemetsen lanserte i dag sin nye kolleksjon for Run & Relax på The Thief på Tyvholmen, og utøvet selv yoga for et lukket publikum for å vise hvordan plaggene faktisk sitter perfekt under trening.

Kolleksjonen bærer taggen Balance your energy, og består av lekre sømløse treningsklær, tilpasset alle treningsformer, og er inndelt i YOGA, SWEAT og RELAX!

Vibeke, som selv er yogainstruktør, var iført den graderte yogatightsen i pudderrosa med en matchende topp under lanseringen.

TRENINGSFIN: Vibeke Klemetesen var vakker i treningsplaggene rosa treningstøy fra Run & Relax. Foto: Celine I. Aagaard.

 

 - Visjonen er å inspirere den moderne kvinnen til bedre å balansere arbeid, familie og det sosiale livet med enn sunn livsstil som hjelper oss å holde oss spreke, se bra ut og unnvære all stress i hverdagen, sier Vibeke.

Run & Relax eies av Vibeke Klemetsen, Marianne Borchgrevink og Margit Unander. Vibeke er PR- og markedssjef i selskapet, og hun frontet kolleksjonen forrige sesong, men ikke som designer.

 - Dette er første gang jeg er med på å forme, tilpasse og designe plaggene, forteller Vibeke til STYLEmag, som endelig har fått perfekte plagg å utøve yoga i.  Kolleksjonen er helt uten sømmer og lapper du må klippe bort, og er blant annet laget av bambus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer