H&m

Se visningen til H&M fra Paris Fashion Week her på KK.no

Den svenske kjedebutikken viser den nye kolleksjonen sin - og du er invitert!

H&M STUDIO: (f.v.) Kendall Jenner (20), Gigi Hadid (20) og Jourdan Dunn (25) poserer på catwalken etter Balmain x H&M-visningen i høst. Det er mye mulig du vil se dem på catwalken til H&M i Paris i dag når H&M skal vise frem sin nye studio-kolleksjon. Foto: SipaUSA
H&M STUDIO: (f.v.) Kendall Jenner (20), Gigi Hadid (20) og Jourdan Dunn (25) poserer på catwalken etter Balmain x H&M-visningen i høst. Det er mye mulig du vil se dem på catwalken til H&M i Paris i dag når H&M skal vise frem sin nye studio-kolleksjon. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sesongens moteuker avsluttes som alltid i den franske hovedstaden Paris. Dagene er tettpakket med visninger, og det er ikke bare de franske designerne som skal vise frem kolleksjonene sine. Den svenske kjedebutikken H&M er nemlig blant de nordiske merkene som skal presentere høstantrekkene sine for 2016. Det er svenskenes studio-kolleksjon som står for tur i dag i Paris - og du er invitert til å se visningen! Det hele starter kl. 21.20 norsk tid.

Her på KK.no kan du nemlig se alle klærne som vil komme i norske butikker til høsten allerede i dag. Studio-kolleksjonene har ofte dyrere priser enn mye annet du vil finne i butikken, men kan fremdeles ikke måle seg med andre motehus som Balmain, Chanel og Givenchy. Førstnevnte hadde også et designsamarbeid med H&M i høst - og det hele ble en knallsuksess. I tillegg er det stor sjanse for at du får se supermodeller som Gigi Hadid (20), Jourdan Dunn (25) og Kendall Jenner (20) spasere ned catwalken under dagens show! Da gjenstår det bare å se hva H&M mener kommer til å være høstens store trender.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer