Weekday

Se Weekdays nye designklær

Den svenske kleskjeden dropper stjernedesignere for studenter, som vil se deg i disse tre stilene nå.

NEDERLANDSK DESIGN: Denne gangen har Weekday inngått samarbeid med tre lovende designerstudenter. Foto: Weekday.se
NEDERLANDSK DESIGN: Denne gangen har Weekday inngått samarbeid med tre lovende designerstudenter. Foto: Weekday.se Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
To-tre ganger i året henter den nyeste kleskjeden i Norge – svenske Weekday – inn unge og talentfulle gjestedesignere. Det kan like godt være designerstudenter som mer etablerte designere, blant annet har kjeden samarbeidet med Stine Goya, Peter Jensen og Carin Wester. I høst er det tre lovende studenter fra Koninklijke Academie voor Schone Kunsten - det kongelige kunstakademiet - i Antwerpen som får vise seg fram.SE OGSÅ: Dette er faktisk Cubus!Tre stilerAv tidligere elever på akademiet kan vi blant annet nevne Dries von Noten og Martin Margiela. Tre av årets avgangsstudenter - Mariel Manuel, Matthieu Thouvenot og Cédric Jacquemyn - har designet hver sin kolleksjon for den svenske kleskjeden. Mariel Manuell er inspirert av den ville naturen, Matthieu Thouvenot av countrylivet og Cédric Jacquemyn av kjølige Island.Og resultatet, som du ser i bildeviseren under, er allerede i butikk.

Stem her!Hva synes du?Fersk kleskjedeWeekday er svært populær i Sverige, men foreløpig har de bare to butikker i Norge. En i Oslo (Stortorvet 7) og en i Bergen (Starvhusgaten 2B). Kleskjeden åpner snart også ny butikk i Trondheim i november (Nordre gate 16). Mer informasjon om Weekday finner du på deres nettsider: www.weekday.se.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer