Trendtoppen

Selena (18) blir bare vakrere

Selv ikke Angelina Jolie har noe å stille opp med.

DET ENKLE ER OFTE DET BESTE: Leserne av Trendtoppen elsker den avslappede stilen til skuespiller og sanger Selena Gomez. Foto: All Over Press
DET ENKLE ER OFTE DET BESTE: Leserne av Trendtoppen elsker den avslappede stilen til skuespiller og sanger Selena Gomez. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Allerede som 17-åring tok Selena Gomez pusten fra alle. Da Trendtoppens lesere så henne i den nydelige grå chiffonkjolen hun hadde på seg på den røde løperen på Creative Arts Emmy Awards ifjor, var hele 96% fra seg av begeistring.Nå slår skuespilleren og sangerinnen, som er mest kjent for rollen som Alex Russo i serien og filmen «Magikerne på Waverly Palace», til igjen.

Danker ut Angelina Jolie

I skrivende stund elsker over 89% antrekket hun hadde på seg på en fest i Los Angeles nylig. Stilen er avslappet. Stjernen er kledd i en tynn hvit knytteskjorte og svarte smale bukser, som hun topper med svarte ankelboots i skinn med åpen tå og et leopardskjerf i chiffon.Faktisk så viser det seg at det enkle er ofte det beste. Hvit fotsid gudinnekjole til tross, så må selveste Angelina Jolie se seg slått av den unge kjendisen.Flere bevis på at Selena kan kle seg finner du her (klikk på bildene, så blir de større):

Noen bommerter likevel

Antrekkene til Selena er generelt veldig godt likt på Trendtoppen, men ingen er perfekte. Da hun stilte opp på fjorårets MTV Music Awards i sølvfarget paljettkjole og svarte sandaler med høy hæl, elsket bare 39 prosent det. En av leserne mente hun prøvde å få kontakt med the mothership, mens en annen syntes kjolen så ut som en søppelsekk.

Det er du som bestemmer

Trendtoppen er en motetjeneste under merkevaren kk.no. Her legger redaksjonen ut utvalgte bilder av kjendiser og fashionistaer hver dag. Du kan stemme alle bilder opp eller ned, samt skrive utfyllende informasjon om plaggene på bildet eller utdype hvorfor du liker eller misliker antrekket. Hvis du elsker antrekket stemmer du grønt, hvis du hater det stemmer du rødt. I tillegg kan du laste opp bilder av egne antrekk. Da kan andre stemme på og si sin mening om dine antrekk, og du konkurrerer med kjendisene om å havne på best kledd-listen - eller i verste fall på verst kledd-listen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer