Billig vs dyr:

Ser du forskjell på billig og dyr?

Her kan du spare MYE penger!

BILLIG VS DYR: Noen av plaggene vi har funnet er skremmende like, men i sjokkerende ulik prisklasse! FOTO: NTB Scanpix
BILLIG VS DYR: Noen av plaggene vi har funnet er skremmende like, men i sjokkerende ulik prisklasse! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ble det skattesmell i år? Det er ikke den beste beskjeden å få nå som sommer er i butikk og man klør i fingrene etter å få fatt på noen godbiter.

Selv er det et par designerplagg vi har siklet etter en god stund, men dessverre er prisen altfor stiv. 25 000 kroner for en blazer? Det sitter fryktelig langt inne. Men en variant som er lik til 650 kroner? Ja, det kan vi gå med på!

Sjekk ut noen av de utrolig likhetene vi har funnet mellom plagg, sko og vesker som ligger i totalt forskjellige budsjetter:

Ser du forskjell på billig og dyr?

Skoen øverst er fra Rene Caovilla via Net-a-porter.com og koster kroner 10 875, mens skoen nederst er fra H&M og koster kroner 499.

Foto: Matchesfashion og Zalando
Foto: Matchesfashion og Zalando Vis mer

Trenchcoat-en til venstre er fra Burberry og koster kroner 14 605 (via Matchesfashion), mens trenchcoat-en til høyre er fra Vero Moda og koster kroner 425 (via Zalando).

LES OGSÅ: Her er sesongens fineste trenchcoats

Ser du forskjell på billig og dyr?

Kjolen til venstre er fra Esprit via Boozt.com og koster kroner 1200, mens kjolen til høyre er fra Givenchy via Net-a-porter.com og koster cirka kroner 90 000.

Ser du forskjell på billig og dyr?

Vesken til venstre er fra Mango og koster kroner 899, mens vesken til høyre er fra Jacquemus og koster kroner 6500 (via Mytheresa.com).

LES OGSÅ: - At gult er komplisert og ukledelig, er en mye

Ser du forskjell på billig og dyr?

Kjolen til venstre er fra Jacquemus og koster cirka kroner 4100 (via Mytheresa.com), mens kjolen til høyre er fra Zara og koster kroner 399.

Ser du forskjell på billig og dyr?

Vesken til venstre er fra Zara og koster kroner 249, mens vesken til høyre er fra Paco Rabanne og koster kroner 8555 (via Matchesfashion.com).

LES OGSÅ: 3 plagg fra vintergarderoben du kan bruke i vår

Ser du forskjell på billig og dyr?

Sandalene øverst er fra Alaia via Net-a-porter.com og koster kroner 12 124, mens sandalene nederst er fra Mtng via Zalando.no og koster kroner 550.

Ser du forskjell på billig og dyr?

Vesken til venstre er fra Dior og koster cirka kroner 29 000, mens vesken til høyre er fra Gina Tricot og koster kroner 349.

LES OGSÅ: Nå kan du få bryllups-Crocs

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer