Billig vs dyr:

Ser du forskjell på billig og dyr?

Her kan du spare MYE penger!

BILLIG VS DYR: Noen av plaggene vi har funnet er skremmende like, men i sjokkerende ulik prisklasse! FOTO: NTB Scanpix
BILLIG VS DYR: Noen av plaggene vi har funnet er skremmende like, men i sjokkerende ulik prisklasse! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ble det skattesmell i år? Det er ikke den beste beskjeden å få nå som sommer er i butikk og man klør i fingrene etter å få fatt på noen godbiter.

Selv er det et par designerplagg vi har siklet etter en god stund, men dessverre er prisen altfor stiv. 25 000 kroner for en blazer? Det sitter fryktelig langt inne. Men en variant som er lik til 650 kroner? Ja, det kan vi gå med på!

Sjekk ut noen av de utrolig likhetene vi har funnet mellom plagg, sko og vesker som ligger i totalt forskjellige budsjetter:

Skoen øverst er fra Rene Caovilla via Net-a-porter.com og koster kroner 10 875, mens skoen nederst er fra H&M og koster kroner 499.

Trenchcoat-en til venstre er fra Burberry og koster kroner 14 605 (via Matchesfashion), mens trenchcoat-en til høyre er fra Vero Moda og koster kroner 425 (via Zalando).

LES OGSÅ: Her er sesongens fineste trenchcoats

Kjolen til venstre er fra Esprit via Boozt.com og koster kroner 1200, mens kjolen til høyre er fra Givenchy via Net-a-porter.com og koster cirka kroner 90 000.

Vesken til venstre er fra Mango og koster kroner 899, mens vesken til høyre er fra Jacquemus og koster kroner 6500 (via Mytheresa.com).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer