Foto: Scanpix
Foto: ScanpixVis mer

Nude Pumps

Ser du hva som er likt ved hertuginne Kates tre antrekk?

Hun har nemlig gjort et svært smart valg her!

Vi har rett og slett forelsket oss helt i hertuginne Kate (34). Ikke bare virker hun som en helt herlig person, men hun har en garderobe vi misunner ekstremt. Nå har hun vært i rampelyset i mange år, og har iløpet av den tiden opparbeidet seg en ganske så elegant og flott garderobe. Vi ser ofte Kate i skreddersydde kjoler, gjerne ensfargede, men også med innslag av mønster i ny og ne, når hun er ute på «oppdrag». HER kan du se bare noen av de velkjente merkene hun pakker med seg på tur. I miksen finner du også noen budsjettvennlige favoritter også, faktisk! 

Men selv om utvalget av designere varierer, er det en ting hertuginnen som oftest holder seg helt trofast til: Et par nude pumps! Et par høye hæler i en farge som passer hudtonen din er et sikkert og tidløst valg som er et must til din skogarderobe. Dersom du noen gang skal være i tvil om hvilke sko som passer til antrekket ditt, kan det være en svært gode idé å finne fra de nude pumps-ene og se om det funker. For som oftest gjør det det, og det er noe hertuginnen har funnet ut av også. 

Det som også er så bra med disse hælene, er at de har en positiv effekt som de fleste vil bli svært glade for å høre. Et par nude pumps har nemlig en forlengende effekt! Et par hæler i en farge som passer til hudtonen vil «gå i ett» med huden din, og dermed gjøre beina dine lengre. YAY! Husk også at en spiss tupp både er superfint, OG spiller en rolle i å forlenge beina våre. Det er derfor vi alltid passer litt på å bruke et par ankelboots sammen med et skjørt eller en kjole, uten strømpebukse, da skoene vil dele opp beina dine og dermed gjøre dem kortere enn det de faktisk er!

LES OGSÅ: Skjørtreglene du bør kunne

Shop nude pumps!

Å ha et par hæler i klesskapet i en farge som passer din hudtone, er virkelig noe vi vil anbefale. Ikke bare har de fått oss ut av et par antrekkskriser, men vi også at beina blir både lengre og slankere. Og det kan vi like! I tillegg er et par nude pumps et elegant skopar, men kan også fint brukes til mer hverdagslige antrekk som jeans!

Under har vi funnet et lite utvalg av nude pumps. Vi vil anbefale å gå for et par som er mest lik din hudtone, i en høyde du er komfortabel med, og gjerne med spiss tupp. Det elsker vi! 

Saker spesielt utvalgt for deg:

Mest populære saker: