Celine Dion:

Ser du hva som er spesielt med dette antrekket?

Hint: Det har noe med Titanic å gjøre.

CELINE DION: Legg merke til kjedet rundt halsen hennes. Det ser kanskje litt kjent ut? FOTO: Scanpix
CELINE DION: Legg merke til kjedet rundt halsen hennes. Det ser kanskje litt kjent ut? FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

Celine Dion (51) fortsetter å overraske i Paris. Sangstjernen tar gjerne turen til Paris når det er duket for haute couture-moteuken, og i den anledning pakker hun med seg de villeste antrekkene!

De siste årene har nemlig 51-åringens kjærlighet for mote virkelig blusset opp. Hun har fått stylisthjelp av Law Roach og har til og med avslørt at hun eier 10 000 par med sko!

Når hun er på tilstelninger som moteuken i Paris, benytter hun seg gjerne av anledningen til å ha på seg de hotteste og nyeste antrekkene fra verdens mest kjente designere. Nylig lot hun buksa ligge igjen hjemme da hun hadde på seg dette antrekket fra Off-White!

Men noen ganger tar hun det også helt ned og går for noen mer hverdagslig og enkelt, som en hvit t-skjorte, en grå blazer og et svart skjørt.

ENKELT OG KULT: Dette antrekket er blant de enklere vi har sett på Celine Dion. Men du vet hva man sier: det enkleste er ofte det beste! Foto: Scanpix
ENKELT OG KULT: Dette antrekket er blant de enklere vi har sett på Celine Dion. Men du vet hva man sier: det enkleste er ofte det beste! Foto: Scanpix Vis mer
SJEKK KJEDET: Det er noe kjent med det blå hjertekjedet, ikke sant? Jo, det ble nemlig brukt i selveste Titanic! Foto: Scanpix
SJEKK KJEDET: Det er noe kjent med det blå hjertekjedet, ikke sant? Jo, det ble nemlig brukt i selveste Titanic! Foto: Scanpix Vis mer

Nøyaktig dette antrekket hadde hun på seg under moteuken i Paris, men også dette antrekket klarte å få massiv oppmerksomhet. Ikke på grunn av dets enkelhet, men på grunn av smykket rundt halsen hennes.

Dion styler gjerne plaggene sine med gøyalt tilbehør, men denne gangen hadde hun gått for noe langt mer rørende og nostalgisk.

Rundt halsen hennes hang nemlig kjedet som er med i «Titanic», der hvor Celine Dion synger «My Heart Will Go On». En sang som svært mange av oss kan og som rører oss langt inn i sjela. Under kan du se et klipp fra Titanic hvor det blå hjertekjedet spiller en stor rolle.

Men dette er faktisk ikke den første gangen sangstjernen har mimret tilbake til Titanic-tidene. Da hun besøkte den franske hovedstaden i 2016 hadde hun nemlig på seg en genser med et iøynefallende motiv.

Sammen med sine høye hæler og lyse jeans, hadde Dion valgt å bruke en svart hettegenser fra Vetements med bilde av Kate, Leo og selve Titanic som synker. Det er ingen tvil om at denne filmen har en spesiell plass i sangstjernens hjerte.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer