Slående likhet:

Ser du hvem han er sønnen til?

Den stolte moren delte bilde av sønnen etter Tommy Hilfiger-visningen i London.

KJENDISSØNN: Mingus Lucien Reedus var å se på Tommy Hilfiger-catwalken denne uken. Ser du hvem han er sønnen til? Foto: NTB Scanpix
KJENDISSØNN: Mingus Lucien Reedus var å se på Tommy Hilfiger-catwalken denne uken. Ser du hvem han er sønnen til? Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Navnet Mingus Lucien Reedus (20) sier deg kanskje ikke så altfor mye? Men hva hvis jeg sier Helena Christensen (51)? Den danske supermodellen har vært å se på flere forsider av Vogue og er også en såkalt Victoria's Secret-engel.

Selv om hun fortsatt er å se i en fotoserie her og der, er ikke modellkarrieren like aktiv som den var før. Christensen har derimot begynte å jobbe med bak kamera! Hun står blant annet bak forsiden til en superfin utgave av Vogue Czechoslovakia.

Her er det selveste Gigi Hadid som pryder den blomstrete utgaven.

Stolt mor

Christensen deler ofte bilder fra fotooppdragene sine på Instagramkontoen sin. Her har hun nærmere 700 000 følgere. I skrivende stund er hennes siste innlegg en serie bilder av en modell. Men dette er ikke hvilken som helst modell - det er sønnen hennes!

Sammen med «Walking Dead»-skuespiller Norman Reedus (51) har hun sønnen Mingus Lucien Reedus. 20-åringen ser ut til å følge i morens fotspor! Allerede som 16-åring var han å se på Calvin Klein-catwalken, og nå er han modell for Tommy Hilfiger.

Den kjente amerikanske designeren viste sin nyeste kolleksjon i London i februar. Mingus delte catwalken sammen med supermodellen Naomi Campbell (49), som har jobbet med moren hans før.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer