Rihanna:

Ser du hvem hun ligner på?

«Joey gjorde det først».

RIHANNA: Rihanna sitt bilde i Vogue får folk til å sammeligne henne med Joey fra Friends. FOTO: NTB
RIHANNA: Rihanna sitt bilde i Vogue får folk til å sammeligne henne med Joey fra Friends. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Gjenforeningen av «Friends»-gjengen har tatt Internett med storm den siste tiden, og igjen snakker vi om de seks vennene som mange fulgte gjennom ti sesonger og hele 236 episoder fra midten av 90-tallet og godt ut på 2000-tallet. Det har motebransjen også plukket opp, og synes nå å bruke til sin absolutte fordel.

Forrige uken ble det klart at Rihanna pryder forsiden på italienske Vogue for deres juni-utgave. Den barbadiske superstjernen skal dessuten ha stylet og også fotografert bildene av seg selv. Om hun skriver historie med denne forsiden slik hun tidligere har gjort er ikke sikkert, men oppmerksomhet har hun utvilsomt greid å skape.

For har hun ikke sett til den ikoniske tv-serien for inspirasjon?

Fansen reagerer

For mens hun på coveret av motemagasinet har på en gjennomsiktig Valentino-kjole og høye hæler har hun inni magasinet en litt annen stil med tre par bukser og enda flere jakker. Det får tankene til å gå til en av scenene i en «Friends»-episode, skriver Page Six.

Det synes i alle fall å være tilfellet blant fansen som reagerer i kommentarfeltet under bildet på Rihannas Instagram-profil.

KLASSIKER: Denne scenen fra «Friends» har – tro det eller ei – vært til inspirasjon motemessig for mange. FOTO: Warner Bros
KLASSIKER: Denne scenen fra «Friends» har – tro det eller ei – vært til inspirasjon motemessig for mange. FOTO: Warner Bros Vis mer

«Dette ser ut som Joey fra Friends», skriver en. «Joey gjorde det først», kommenterer en annen med henvisning til den smått klassiske scenen fra sesong tre av den prisvinnende tv-serien der Joey (Matt LeBlanc) er ikledd alle klærne til Chandler (Matthew Perry).

GJORDE JOBBEN SELV: Rihanna både stylet og fotograferte cover-bildet av seg selv for Vogue Italias «Rihanna by Rihanna»-utgave. FOTO: Faksimile
GJORDE JOBBEN SELV: Rihanna både stylet og fotograferte cover-bildet av seg selv for Vogue Italias «Rihanna by Rihanna»-utgave. FOTO: Faksimile Vis mer

Ikke første gang

I 2018 skapte Balenciaga overskrifter da de lanserte en jakke med syv lag bestående av rutete skjorter, hettegensere og fleece til den nette sum av 9000 dollar, tilsvarende 75 000 kroner.

Det fikk nettet til å koke, og flere sammenlignet jakken med nettopp den klassiske scenen fra tv-serien og Joeys replikk: «Kunne jeg hatt på mere klær?»

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer