Billig vs dyr:

Ser du hvilken som er billig og dyr?

Vi har funnet frem trendy tilbehør som ligner svært mye på hverandre.

TRENDY TILBEHØR: Det er ikke alltid like lett å se hvilken veske som er billig og hvilken som er dyr. Sjekk ut kollasjene nedover i saken og se om du klarer det! FOTO: NTB Scanpix
TRENDY TILBEHØR: Det er ikke alltid like lett å se hvilken veske som er billig og hvilken som er dyr. Sjekk ut kollasjene nedover i saken og se om du klarer det! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Under ser du en kollasj. Her finner du noen svarte, chunky boots, en baguette-veske, en shoppingveske i et lekkert mønster, en svart, flettet veske og en fin clutch i brunt.

Skulle du kjøpt alle produktene på høyre side i kollasjen, hadde det kostet det cirka 84 478 kroner. Produktene til venstre er svært like de på høyre side, men koster bare 3660.

Men selv om man gjør litt av et kupp her (man sparer jo faktisk over 80 000 kroner), så må man jo stille et lite spørsmål ved hvor innenfor det er at kjedebutikkene lager så like produkter?

Vi er ikke store fans av kopiering her i KK, og noen ganger kan det virkelig gå langt over streken! Mens andre ganger kan man finne noe som minner om designervesken man har ønsket seg så lenge, men ikke har råd til.

Bottega Veneta har virkelig hatt et storartet år! De har laget flere av disse drømmeproduktene, men de kommer også med en ganske så stiv prislapp. Dette har selvfølgelig flere av billigbutikkene lagt merke til, og har dermed laget noen varianter som minner stort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer