VERST KLEDD I 2014: Whoppi Goldberg, Olga Kurylenko, Georgina Chapman, Anne Kendrick og Louise Roe.  Foto: All Over Press
VERST KLEDD I 2014: Whoppi Goldberg, Olga Kurylenko, Georgina Chapman, Anne Kendrick og Louise Roe. Foto: All Over Press Vis mer

Kjendismote

- Ser ut som hun har på seg en død fugl

Disse Oscar-stjernene får kjoleslakt av moteeksperten.

Publisert

Søndag kveld ble filmbransjens mest prestisjefulle prisutdeling - The Academy Awards, også kjent som Oscar-utdelingen, arrangert i LA for 86. gang.

Og, som vanlig, manglet det hverken glitter eller glamour på den røde løperen.

Blant kveldens best kledde kjendiskvinner, var prisvinner Cate Blanchett (vant for årets skuespillerinne), tidligere vinner Charlize Theron, Kate Hudson og den nye it-jenta Lupita Nyong'o - som vant for beste kvinnelige birolle.

Antrekk har alt å si under Oscar-utdelingen, og stjernene kjemper en beinhard kamp om å havne på« best kledd»-listene.

Men tross kjoletilbud fra verdens fremste designere, samt personlige stylister, sminkører og frisører, er fallhøyden stor under akkurat denne prisutdelingen, og det er alltid noen som er mer uheldige med valg av antrekk.

 

Se alle de best kledde fra Oscar her!

LES OGSÅ: Årets best kledde i 2013

Død fugl?

Blant kveldens desidert verst kledde, var skuespiller og designer Georgina Chapman, som faktisk er en av grunnleggerne av designmerket Marchesa.

Chapman dukket opp på den røde løperen i en stroppeløs, hvit kjole som rett og slett så ut som den var laget ut av fjærene fra en ribbet, hvit høne.

DØD FUGL?: KKs moteredaktør Silje Pedersen var ikke spesielt begeistret for designer Georgina Chapmans Oscar-kjole.  Foto: All Over Press
DØD FUGL?: KKs moteredaktør Silje Pedersen var ikke spesielt begeistret for designer Georgina Chapmans Oscar-kjole. Foto: All Over Press Vis mer

- Georgina Chapman er jo kjent for å stå bak noen av de vakreste kjolene på den røde løperen med sine Marchesa-kjoler, og pleier som regel selv å havne på de best kledde -listene, men denne gangen er det full bom.

- Designeren ser ut som hun har tatt på seg en død fugl med litt for mange fjær, sier KKs mote- og skjønnhetsredaktør Silje Pedersen om den hvite galakjolen.

Andre som ikke var så heldige søndag kveld, var legendariske Liza Minelli, hvis knallblå antrekk ikke gjorde særlig mye for figuren til superstjernen.

SÅ BILLIG UT: Louise Roe måtte også tåle kritikk for denne grønne aftenkjolen.  Foto: Kyle Rover/startraksphoto.com/Al
SÅ BILLIG UT: Louise Roe måtte også tåle kritikk for denne grønne aftenkjolen. Foto: Kyle Rover/startraksphoto.com/Al Vis mer

Også MTV-stjerne Louise Roe måtte tåle kritikk under filmfesten, for sin lange, grønne aftenkjole fra Pronovias - som flere kommentatorer mente at så ut som om den var kjøpt inn fra Target (amerikansk billigkjede).

LES OGSÅ: Sjekk superstjernens Oscar-forvandling

- Burde fått hjelp av en stylist

Heller ikke skuespiller Whoopi Goldberg fikk full klaff med sitt antrekk - som kunne minne litt om den ganske uflatterende og mye omtalte skjortekjolen Julia Roberts bar under Golden Globes.

BURDE HATT STYLIST-HJELP: Whoopi Goldberg var heller ikke helt heldig med sitt kjolevalg, og antrekket minnet mistenkelig om skjortekjolen Julia Roberts bar på Golden Globes.  Foto: All Over Press
BURDE HATT STYLIST-HJELP: Whoopi Goldberg var heller ikke helt heldig med sitt kjolevalg, og antrekket minnet mistenkelig om skjortekjolen Julia Roberts bar på Golden Globes. Foto: All Over Press Vis mer

- Whoppi Goldberg skulle ha fått hjelp av en stylist. Det er vanlig å si at du aldri kan gå feil med den lille sorte, men det gjør det dessverre her. Svarte og hvite sokker i røde pumps gjør det heller ikke noe særlig bedre, sier Pedersen.

Andre som bommet totalt på Oscar, var skuespiller og sangerinne Anna Kendrick, kjent fra filmer som Up in the Air og Twilight-sagaen, tidligere Bond-babe Olga Kurylenko og den franske skuespillerinnen Julie Delpy.

 

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer