Bli Ny Med Kk

Seriøs vri

Alle kollegene i forskergruppa er kledd i svart fra topp til tå. Men må man være i svart for å bli tatt alvorlig, lurer Silje.

En mer avslappet variant til jeansen er denne toppen i tynn bomullstrikk som knytes i siden (kr 1240) med hvit singlet (kr 480, Bitte Kai Rand). Lekkert metallarmbånd med steiner i blå toner (kr 950, De Luxe).
En mer avslappet variant til jeansen er denne toppen i tynn bomullstrikk som knytes i siden (kr 1240) med hvit singlet (kr 480, Bitte Kai Rand). Lekkert metallarmbånd med steiner i blå toner (kr 950, De Luxe). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
(Ved Lisa Jacobsen Hår: PÅ HÅRET v/Linda Marie Juklestad. Makeup: Tone Skipa Johnstad.)
PERSONLIGE DATA
Navn: Silje Sommer Hukkelberg
Alder: 32
Bosted: Oslo
Sivilstatus: Gift, mamma til Julie på 10 md.
Yrke: Permisjon/Stipendiat
Høyde: 174 cm
Størrelse: 40
Interesser: Litteratur, kunst, for tiden går det mye i småbarnstreff
Trenger hjelp til: Å finne jobbklær som er representative uten alltid å ende opp med svart fra topp til tå, samt få noen tips til hvordan hun kan pynte seg til fest.

VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ


JA
Jeans og nøytrale farger på jobben. Farge på tilbehør og klær til fest.
NEI
Trange plagg og kvaliteter som silkejersey og blanke stoffer. De framhever småbulker og valker.

KLESTIPS
 • Når Silje bruker sine svarte klær, kan tilbehør som sko, vesker og smykker ha farger.
 • Sats på jeans. Med høye boots gir det et tøft uttrykk, og med en fløyelsjakke blir det feminint.
 • Hun liker en klassisk stil og kan gjerne velge gode kvaliteter og klær som overlever flere sesonger. Dyre klær kan kombineres med billige småplagg og tilbehør.
 • Slå ut håret til fest med lette, flagrende stoffer og plagg over plagg uten at det virker stort og formløst, men viser en velformet figur.
 • Kalde fargetoner i turkis og blått er nydelig til Silje. Beige og mørkeblått anbefales som basisfarger i tillegg til svart.

 • HÅRTIPS
 • Hårkvaliteten er god, men bevegelse i håret kom først fram når det ble klipt opp litt.
 • Når håret klippes opp rundt ansiktet, kommer de flotte kinnbeina bedre fram.
 • For ekstra fall er det brukt et stylingjern som definerer krøllene.
 • En for mørk hårfarge vil gjøre henne litt blek. Nå har hun fått en gyllen kobberfarge med masse lysere striper.

 • Trenger hjelp til
  Å lære å legge en enkel makeup som det er realistisk at hun får til hjemme på badet.

  MAKEUPTIPS
  Silje har en pen hud med gul undertone som kler varme farger. Hun har grønnbrune øyne og brunt hår.
 • Til daglig trenger hun bare concealer for å dekke over små røde partier og litt blått i øyekroken.
 • Til fest kan hun godt legge på en foundation for et enda jevnere resultat.
 • Rouge i en dus, rød tone, gjerne med skimmer, gir glød og friskhet.
 • En kremfarget skygge på hele lokket og under øyet gir godt underlag til mørkere skygger. Bronsefarget skygge ble lagt opp til globalen.
 • For å markere øynene ytterligere la vi en svart kajal langs vippekanten oppe og i øyekroken. Den ble softet ut med en svart skygge. Hun kan også softe kajalen med mørkeblå, mørkegrønn og koksgrå.
 • Til nøytrale klær er det fint å bruke lipgloss med litt farge.

 • VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ


  FØR: Silje ville gjerne slippe å klippe seg noe særlig.
  FØR: Silje ville gjerne slippe å klippe seg noe særlig. Vis mer
  ETTER: Litt forsiktig klipp ble det likevel, så fallet i håret kom til sin rett - og håret ble også litt mer gyllent.Bluse fra Gant (kr 1000).
  ETTER: Litt forsiktig klipp ble det likevel, så fallet i håret kom til sin rett - og håret ble også litt mer gyllent.Bluse fra Gant (kr 1000). Vis mer
  Kledd for den store festen i silke og chiffon. Skjørtet er utskrådd og overskjørtet i beige har brede blonder (kr 1600), beige singlet (kr 800) og bluse i beige og turkis som knyttes under bysten (kr 1600, alt fra Sand). Gullsko med rund tå og ankelrem (kr 400, Roots).
  Kledd for den store festen i silke og chiffon. Skjørtet er utskrådd og overskjørtet i beige har brede blonder (kr 1600), beige singlet (kr 800) og bluse i beige og turkis som knyttes under bysten (kr 1600, alt fra Sand). Gullsko med rund tå og ankelrem (kr 400, Roots). Vis mer
  Velsittende jeans (kr 350, Kappahl) med støvler (kr 2400, Diesel) og hvit pologenser med glidelås på kragen (kr 1450, Karen Miller). Myk fløyelsjakke med høy, nedbrettet krage er i en vakker mørkeblå farge (kr 2900, Karen Miller).
  Velsittende jeans (kr 350, Kappahl) med støvler (kr 2400, Diesel) og hvit pologenser med glidelås på kragen (kr 1450, Karen Miller). Myk fløyelsjakke med høy, nedbrettet krage er i en vakker mørkeblå farge (kr 2900, Karen Miller). Vis mer
  KK ANBEFALEREn rosa, transparent lipgloss med litt skimmer passer perfekt til Siljes behov, og bør være en fast følgesvenn i veska. MAC Sugar (kr 140).
  KK ANBEFALEREn rosa, transparent lipgloss med litt skimmer passer perfekt til Siljes behov, og bør være en fast følgesvenn i veska. MAC Sugar (kr 140). Vis mer
  Denne skoen vil friske opp et helsvart antrekk, og kan brukes til mange av klærne Silje har i skapet fra før (kr 600, Björn Borg).
  Denne skoen vil friske opp et helsvart antrekk, og kan brukes til mange av klærne Silje har i skapet fra før (kr 600, Björn Borg). Vis mer
  Tøff, lys veske som går til alle farger, og passer både til fest og til hverdags (kr 300, Sisley).
  Tøff, lys veske som går til alle farger, og passer både til fest og til hverdags (kr 300, Sisley). Vis mer
  Et flerradet kjede i røde toner er også flott til svart, og kan gi selv det enkleste antrekk et skikkelig løft (kr 400, Bandolera).
  Et flerradet kjede i røde toner er også flott til svart, og kan gi selv det enkleste antrekk et skikkelig løft (kr 400, Bandolera). Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer