Bli Ny Med Kk

Seriøst stilig

Trude (40) skal forelese for studenter i sin nye jobb. Da vil hun gjerne se både seriøs og stilig ut.

Publisert
Sist oppdatert
(Ved Lisa Jacobsen. Hår: John S. Midtskogen. Makeup: Karen Eriksen.)PERSONLIGE DATANavn: Trude JohansenAlder: 40Bosted:OsloSivilstatus: SamboerYrke: Doktorgradsstipendiat på Handelshøyskolen BIHøyde: 164 cmStørrelse: 36/38Interesser: Være ute i skog og mark. Elsker å diskutere og er opptatt av det meste som ikke dreier seg om hus, hjem og familie.Hvordan kler man seg i akademiske kretser, som voksen i omgang med motebevisste studenter? undret Trude. Det er viktig for henne å framstå som seriøs og profesjonell i sin nye jobb. Samtidig vil hun gjerne være feminin. Trude har stor sans for måten de spanske og italienske kvinnene kler seg på. – Jeg vil gjerne se like kvinnelig ut i klesveien, men får det ikke til, sier hun. Trude har aldri brukt kosmetikk og heller ikke stripet eller farget håret. Hun har holdt seg til den samme, litt konservative stilen i årevis fordi det har vært lettvint for henne. Nå som hun skulle begynne i ny jobb, følte hun at tiden var inne for å bli litt ny selv også.Antrekket på bildet i toppen består av en grå dress med nålestriper og rett bukse (kr 700) og nett, innsvingt jakke (kr 1165, Oasis). Blusen brukes utenpå med silkebånd i midjen (kr 465, Oasis). Langt kjede med røde kuler (kr 160, Glitter).KLESTIPSTrude er slank og velproporsjonert og behøver ikke ta spesielle figurhensyn. Den klassiske mørkegrå dressen med lyse nålestriper er fin som basisplagg i jobbgarderoben. Jakken er liten og nett og kan også brukes sammen med jeans eller ensfargete skjørt eller bukser. Helhetsinntrykket blir feminint og lekent med silkebånd i livet, sko med høye hæler og langt, fargerikt kjede. Dressen kan også være aftenantrekk ved hjelp av blondesinglet og strassdekor. Trude mener hun har for kort hals til høyhalsede gensere, men heldigvis for henne er dype utringninger både trendy og moteaktuelt. Trude mener også at hun ikke kler grått, men den lysegrå genseren er nydelig til Trude. Gult og fersken bør hun derimotstyre unna.MAKEUPTIPSTrude har naturlige, gode farger og brukte ikke makeup. Nå hadde hun lyst til å lære noen nye knep. Hun er litt mørk under øynene så vi la lys concealer under en beigefarget foundation. Deretter påførte vi gullbrun og bronsefarget øyeskygge, som understreket hennes egen øyefarge. Fra midten og ut mot sidene langs våtkanten og vipperøttene la vi brun kajal. Turid har selv nappet brynene, så vi trengte bare å markere disse forsiktig med brun øyeskygge. Brunrosa lipgloss rammer inn de pene tennene og diskré, rødbrun rouge i kinnene gir henne den rette løden. HÅRTIPSTrude har en kraftig, god hårmanke, men frisøren syntes fasongen var for tung til henne. Han klipte opp håret slik at hun fikk en ny silhuett, som framhevet de fine kinnbeina. Det ble også lagt inn både kalde og varme kobberbrune toner i håret som gjorde det mer glansfylt. Noen lyse effekter i lengdene ga spennende sjatteringer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer