Bli Ny Med Kk

Seriøst stilig

Trude (40) skal forelese for studenter i sin nye jobb. Da vil hun gjerne se både seriøs og stilig ut.

Publisert
Sist oppdatert
(Ved Lisa Jacobsen. Hår: John S. Midtskogen. Makeup: Karen Eriksen.)PERSONLIGE DATA
Navn: Trude Johansen
Alder: 40
Bosted:Oslo
Sivilstatus: Samboer
Yrke: Doktorgradsstipendiat på Handelshøyskolen BI
Høyde: 164 cm
Størrelse: 36/38
Interesser: Være ute i skog og mark. Elsker å diskutere og er opptatt av det meste som ikke dreier seg om hus, hjem og familie.

Hvordan kler man seg i akademiske kretser, som voksen i omgang med motebevisste studenter? undret Trude. Det er viktig for henne å framstå som seriøs og profesjonell i sin nye jobb. Samtidig vil hun gjerne være feminin. Trude har stor sans for måten de spanske og italienske kvinnene kler seg på. – Jeg vil gjerne se like kvinnelig ut i klesveien, men får det ikke til, sier hun.

Trude har aldri brukt kosmetikk og heller ikke stripet eller farget håret. Hun har holdt seg til den samme, litt konservative stilen i årevis fordi det har vært lettvint for henne. Nå som hun skulle begynne i ny jobb, følte hun at tiden var inne for å bli litt ny selv også.

Antrekket på bildet i toppen består av en grå dress med nålestriper og rett bukse (kr 700) og nett, innsvingt jakke (kr 1165, Oasis). Blusen brukes utenpå med silkebånd i midjen (kr 465, Oasis). Langt kjede med røde kuler (kr 160, Glitter).

KLESTIPS
Trude er slank og velproporsjonert og behøver ikke ta spesielle figurhensyn. Den klassiske mørkegrå dressen med lyse nålestriper er fin som basisplagg i jobbgarderoben. Jakken er liten og nett og kan også brukes sammen med jeans eller ensfargete skjørt eller bukser. Helhetsinntrykket blir feminint og lekent med silkebånd i livet, sko med høye hæler og langt, fargerikt kjede. Dressen kan også være aftenantrekk ved hjelp av blondesinglet og strassdekor. Trude mener hun har for kort hals til høyhalsede gensere, men heldigvis for henne er dype utringninger både trendy og moteaktuelt. Trude mener også at hun ikke kler grått, men den lysegrå genseren er nydelig til Trude. Gult og fersken bør hun derimot
styre unna.

MAKEUPTIPS
Trude har naturlige, gode farger og brukte ikke makeup. Nå hadde hun lyst til å lære noen nye knep. Hun er litt mørk under øynene så vi la lys concealer under en beigefarget foundation. Deretter påførte vi gullbrun og bronsefarget øyeskygge, som understreket hennes egen øyefarge. Fra midten og ut mot sidene langs våtkanten og vipperøttene la vi brun kajal. Turid har selv nappet brynene, så vi trengte bare å markere disse forsiktig med brun øyeskygge. Brunrosa lipgloss rammer inn de pene tennene og diskré, rødbrun rouge i kinnene gir henne den rette løden.

HÅRTIPS
Trude har en kraftig, god hårmanke, men frisøren syntes fasongen var for tung til henne. Han klipte opp håret slik at hun fikk en ny silhuett, som framhevet de fine kinnbeina. Det ble også lagt inn både kalde og varme kobberbrune toner i håret som gjorde det mer glansfylt. Noen lyse effekter i lengdene ga spennende sjatteringer.

FØR: Trude har naturlige, gode farger og vil lære å bruke makeup.
FØR: Trude har naturlige, gode farger og vil lære å bruke makeup. Vis mer
ETTER: - Jeg har fått mange positive kommentarer, og er veldig fornøyd, særlig med håret.
ETTER: - Jeg har fått mange positive kommentarer, og er veldig fornøyd, særlig med håret. Vis mer
Elegante, svarte sko (kr 2300, A pair).
Elegante, svarte sko (kr 2300, A pair). Vis mer
Den stripete kjolen er i florlett stoff med plissert skjært og høyt liv med svart silkebånd og sløyfe (kr 1010), lakksko med høye hæler (kr 700, begge fra Oasis). Hengende ørepynt emd svarte steiner (kr 70, Glitter) og langt sølvfarget kjede, også med svarte steiner (kr 1175, Dyrberg Kern).
Den stripete kjolen er i florlett stoff med plissert skjært og høyt liv med svart silkebånd og sløyfe (kr 1010), lakksko med høye hæler (kr 700, begge fra Oasis). Hengende ørepynt emd svarte steiner (kr 70, Glitter) og langt sølvfarget kjede, også med svarte steiner (kr 1175, Dyrberg Kern). Vis mer
Lang, smal ullgenser (kr 500, Victoria). Under en grå singlet med blonde (kr 450, Gant). Mykt belte med stor spenne (kr 390, Oasis). Grå støvler med høye hæler (kr 400, Chili).
Lang, smal ullgenser (kr 500, Victoria). Under en grå singlet med blonde (kr 450, Gant). Mykt belte med stor spenne (kr 390, Oasis). Grå støvler med høye hæler (kr 400, Chili). Vis mer
Lakksko med hæy kilehæl (kr 600, Bianco).
Lakksko med hæy kilehæl (kr 600, Bianco). Vis mer
Svart, romslig veske (kr 300, Accessories by Lindex).
Svart, romslig veske (kr 300, Accessories by Lindex). Vis mer
Bredt, glettet belte (kr 250, Glitter).
Bredt, glettet belte (kr 250, Glitter). Vis mer
Flott, oksidert armlenke (kr 875, Dyrberg Kern).
Flott, oksidert armlenke (kr 875, Dyrberg Kern). Vis mer
Stor rosettnål (kr 35, Glitter).
Stor rosettnål (kr 35, Glitter). Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer